Antikoncepcia Qlaira

seeghi

ahoj, ja som po logeste (7 rokov) zacala uzivat Qlairu, cca od februara a kedze som sa na nu nevedela spolahnut (nikdy som netusila, ktory den a ci pride menstruacia), mala som spinenie caste - tak som si dala spat predpisat overeny logest....

Reni_K

ja užívam Qlairu 8 mesiacov a mám menzes asi 5 dní a normálne krvácanie... akurát som mala vždy pri prvej tabletke príšerné bolesti hlavy...
kdesi som čítala, že užívaním antikoncepcie sa navodí stav ako v tehotenstve, tak je potom možné, že sú pri tom sprievodné znaky ako zmena napr. nálad, precitlivenosť...

janitha

ahojte chcem sa opytat... nebrala som este nikdy HAK a vobec netusim ako to funguje. beriem teraz Qlairu a neviem zatial na sabe nic nepozorujem a chcem sa opytat kedy zacina ucinkovat tak aby som s priatelom mohla mat pohlavny styk. dakujem ...

klaudiaaaa

ahojte baby...prave dnes som bola u svojej gynekologicky aby mi predpisala antikoncepciu,hlavne preto aby mi upravila cyklus no a aj preto aby som uz konecne nieco pribrala pretoze sa mi blizi 18-ka a uz dobre 4roky som sa nepohla zo svojich 45kg...vobec som netusila co si kupujem..proste som vsadila na to co mi predpisala moja doktorka...no a ani ta cena na 1mesiac ma vobec nepotesila..no a este k tomu ked tu citam vase skusenosti s QLAIRA tak som nie prislis nadsena...bud to kazda predava alebo sa stazuje ze vobec nedostava menstruaciu...jednak nedostat ju je aj dobre no ale totalne neprirodzene...co ak ju nedostanem dva mesiace to mam hned utekat k lekarovi ci nie som tehotna??ach..tusim som vyhodila 16eur von oknom...

Miška445

A ešte predám jedno balenie qlairi za 10 Eur. Dala som za to viac, ale chcem aby sa mi vrátilo aspoň niečo. Ak by mal niekto záujem kontaktuje ma na lenka.cerva@gmail.com

miška445

Ahojte... no ja qlairu užívam druhý mesiac - druhé balenie, už som na konci a v čase prevého balenia bolo ešte všetko v poriadku, len ma občas pobolievala hlava, ale počas toho druhého balenia, mi je strašne zle, a čo je horšie že mi ešte poriadne neskončila menštruácia, stále ju mám slabú, teda už ju mám strašne dlho a každý večer, približne 5-6 hodín ako zjem tabletku mi je nehorázne zle. Rozhodla som sa to zmeniť. Podľa mňa táto qlaira nieje dobrá, lebo veľa dievčat s ňou má problémy.

girl1990

ahojte,
ak by mal niekto zaujem predam 2 balenia Qlaira ( 2-krat 28 tabliet)
Po 20 eur.. hoci som za ne dala viac , ale chcem, aby sa mi vratilo aspon nieco.
Ak mate zaujem mozme ma kontaktovat na girl1990@azet.sk alebo na c.0904 329 750

luluaaaa

blakl no praveze vkuse ich mam...x/ tak skusim teda mam teraz som akurat dobrala prvy mesiac...ale musi sa to urovnat nie?

lioness_01

ivanka, sadnúť ti zdanlivo možno aj sadne, ale po čase sa určite objavia problémy... a hlavne potom, keď ju raz vysadíš...

lioness_01

ivanka, sadnúť ti zdanlivo možno aj sadne, ale po čase sa určite objavia problémy... a hlavne potom, keď ju raz vysadíš...

Najčítanejšie články