Ahojte baby, chcela by som vedieť máte niekto skúsenosti s s novou antikoncepciou Olaira, čo naňu hovoríte, koľko stojí? U nás je zatial len od mája, berie ju niekto? ďakujem
ja užívam qlairu pol roka a nemala som zatial žiadne problemy. som snou velmi spokojna. pred tým som uživala tri-regol 5 rokov aj s nimi som bola spokojna až nato že som pribrala zo par kil naviše.ale nebolo to az take katastrofalne :-)
Ahojte, predám jedno balenie antikoncepcie Qlaira (na mesiac)za 12 Euro, ak máte záujem píšte na mirkaticha@gmail.com.
Ponúkam jedno balenie Qlaira na l mesiac za 10 eur, musím ju vynechať pre zdravotné komplikácie. Ak máte niekto záujem, napíšte mi na portret@centrum.cz
Kamaratky uzivali dlhodobo Jeannine (aj ja teraz) a potom ich gynekolok nahovoril na Qlairu, o ktorej sa hovori ze je prirodna, lebo obsahuje prirodne estrogeny - tie sa sice ziskavaju z rastlin ale zvysok teda prirodny rozhodne nie je, ani jednej nesadla a po mesiaci presli spat na Jeannine. Moze niekomu sadnut, netvrdim, ze nie, kazda sme ina, ale je zbytocne predrazena - lebo sa tvari ako "prirodny" produkt, ktorym HAK nie je.
SHIVA : Cerazette ani OMYLOM nie je podobné Qlaire !!!!!!!!!
ja koncim s tretim balenim, vsetko v poriadku a menstruacia pravidelna a bezbolestna, ani kilo navyse.. ale take depresie neznesitelne.. no katastrofa :(