Ahojte baby, chcela by som vedieť máte niekto skúsenosti s s novou antikoncepciou Olaira, čo naňu hovoríte, koľko stojí? U nás je zatial len od mája, berie ju niekto? ďakujem
ahojte baby, no ja som brala dlho logest asi 4roky no super, chcela som ale zmenu dala som si yasminelle a akosi sa mi nelubili naladova som bola dost tak mi doktorka vcera predpisala Qlaira ale ako to tu čitam tak mám až strach si ju nasadiť...niektore pisete o naladovosti,akne,o nechodeni menstruacie...upravilo sa to casom alebo je to furt na hovno?diky
beriem qlairu už štvrtý mesiac a zatiaľ spokojná nie som, aj rozmýšľam že si ju dám zmeniť. menzes som z tých štyroch mesiacov mala len raz, ale za to krvácam aj v strede mesiaca.tiež sa mi objavilo akné, čo som s antikoncepciou predtým nemala.máte niekto skúsenosť, či sa prípadne časom neupraví?
Caute baby, ja som uživala belaru jeden rok a hrozne som pribrala. Vymenila som za OLAIRU a dufam ze sa mi podari zhodit par kil. Nsema niekto skusenosti s chudnutim s olairou????
tak s aobes ty defka
neplodna???? to je co za p.covinu moja? ty chces byt z antiky neplodna?tak to mi je novinka
PROSIM VAS CHCELA BY SOM VEDIET PO KOLKYCH DNOCH UZIVANIA QLAIRY SOM NEPLODNA?
mala som trombozu , a chcela by som pouzivat antikoncepciu , lenze moj lekar tvrdi ze nemozem uzivat ziadne hormonalne tabletky , ale chcela by som sa opytat na QLAIRU
vraj je to v pohode, keď si vzala všetky tbl presne. Ja som si to už overovala.
ahoj, má niekto pri QLAIRA skúsenosti s tým, že pri užívaní nemá menzes?