Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

[zruseny12]

idem do konca tyzdna,ak budem vladat,lebo sa mi trasu nohy,a bolia ma krize a cela ta cast vzadu,a musim ist 30km na autobuse...stale mi zalahne do usi... to je dalsi problem...s lekarkou som uz dohodnuta...tak musim pockat...
nechcem aby som niekde odpadla...citim sa dost slabo a mizerne,tak sa trochu pozberam a tak pojdem...stale tak robim,lebo inak nemozem ist...bojim sa...
az mi je trochu lepsie,aby som tu cestu zvladla...

[zruseny12]

:0))))) RADANA ,nadalo mi nereagovat na teba...
sak ti mozem poslat mms ak chces fotila som si to,aby som to mala...odchytene,lebo moze sa stat ze kym nepojdem k lekarke,tak to zmizne...a ja chcem vediet pricinu, preco sa mi to urobilo...
dcera hovori,ze to mam take POKRCENE...:0))))
MNE TO PRIPADA AKO STARECKE VRAZKY,ALE TO NIE SU VRAZKY...LEBO JEDEN DEN JE TO OK,A DRUHY ZASA ZLE...
citim sa velmi mizerne,podlamuju sami nohy,citim unavu atd.
ale tak to tu nebudem rozpisovat...
a k tej kamoske,neviem,ale tak zo mna neubudne,ked na nu myslim...
tiez vam prajem krasny zb.dna...
dcera si vymyslela davat zaves do deckej,tak ci -chcem ci nechcem idem makat...
:0(((((
majte sa zatial...

radana

Dd-mozno je to tak pre vas obidve lepsie,mate cas sa nad tym zamyslat a davat si dokopy vsetky pre a proti,aj ked si myslim,ze svokra si chybu neprizna a caka,kedy sa jej prides ospravedlnit..Ved preco by sme si mali spolu v rodine vychadzat,ked si mozeme robit zle?To je teoria mojej matky,ktora si neuvedomujeme,ze zivot je velmi kratky na to,aby sme si ho este naschval zneprijemnovali.Ale je pravda,ze odkedy sme vykopali vojnovu sekeru sa mi ulavilo.Uz nevynakladam ani najmensiu snahu na udobrenie a o vychadzani v ustrety ani nehovorim.Myslim,ze som uz urobila nespocetne vela krokov k tomu,aby bol nas vztah lepsi,snazila som sa prehltat susta,ktore boli velmi velke a po tych dlhych rokoch som zistila,ze to nemalo absolutne vyznam.Akurat co mi okolie hovorilo,ze uz by s tym davno prasklo,lebo to nema vyznam.To bol len podraz za podrazom.A ja mam svoju blizku rodinu-myslim tym manzela a aj deti prilis rada na to,aby som este aj im ublizovala prenasanim nervozity z banalnych veci do nasej rodiny.. :(

dd

ahojte a tiez zelam krasny den! :)
Radana - no ja tiez so svokrou nic nove..teda aspon o nicom neviem..asi je este stale urazena, ale co uz..a na nieco je to aj lepsie, aspon nemam nervy, ked k nim musime chodit a pozerat sa na to, ako sa mi do oci usmieva a za chrbtom ma ohovara..a sem na byt neviem, ci pride, kedze sa ma boji :D..ale aj keby prisla,nech si pride, ved ja jej z nosa neodhryznem :D.snazim sa hlavne este s Betkou co najviac chodit von, aby si uzila este slniecka :) no a manzel uz zasa chodi do skoly :(..no ale skoda reci, lebo je znechuteny uz hned v druhy den..

radana

Ano,aj ja si to hovorim-zijeme len raz..A prave preto nechapem taketo spravanie..A este jedno dobre prislovie-Kde ini koncia,my len zaciname :DDD

fialocka_7

no veď presne.....ajked ja viem že ona aj teraz isto ohovára a tak,a hrá sa na chúďatko (zvykla po meste vraviet klamstva ze my ju nechceme-a naopak to je),ale ja to už konečne beriem s humorom:proste viem že ludia vedia co je zač,a strápnuje samu seba.....fakt si netreba nechať znepríjemnovať život takýmito ludmi,ved žijeme len raz :)

radana

Fialocka-aj som si to myslela..Myslim,ze lepsie je,ze nic nove,nez by mali zase kut nejake pykle a zneprijemnovat nam zivot.U nas tiez vsetko po starom...

fialocka_7

radana

ahojky :) aj tebe krasny den prajem....ja nič nové,a pochybujem že v nejbližšej dobe aj dačo nové bude,čo sa jej týka :) ale ja som spokojná :)