Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

[zruseny12]

:0)))) spomenula som si na jednu veselu prihodu,zo susedovim psom este v cz...
ich pes stale cutal na nasu rohozku...stale sme tam mali flek...:0))))
no a raz sme vychadzali z bytu a oni akurat isli domov aj zo psom...
mali sme pootvorene dvere,tak nam pes vbehol do bytu a po chvili vybehol...
ked sme sa vratili domov,ja som si sadla za stol a natiahla som si nohy pod stolom...
a odrazu som pocitila take nejake mokro...
a to bola mlacka, ktoru urobil susedov pes :0)))))
tak to sme sa nasmiali...este dobre,ze tam neurobil nieco INE...:0)))))

[zruseny12]

AHOJTE
:0))))) RADANA,prave som chcela aj ja napisat nieco...
ja som rozmyslala,ze spisem vsetko,co sme si uzili so susedou a poslem to reziserovi do PANELAKU/do toho serialiu/nech ma nejaku ispiraciu...

u nas svieti slniecko...ale vcera vecer prsalo...

radana

Ahojte vospolok :D
Tak vidim,ze tie susedske vztahy su vsade pestre..Este ze u nas je relativny klud,co sa tyka nejakeho hasterenia a ohovarania.
U nas je dost skarede pocasie-je dost zamracene a smutne pocasie :( No ale s tym asi nic neurobime.A aj napriek tomu pocasiu vam vsetkym prajem pekny dnik :D

dd

ahojte kocky :)
no mame sa celkom dobre, zatial sa da..pojdeme uz dnes vecer k mojim rodicom, lebo manzel ide zajtra na "sluzobku", tak tam budeme u nich, lebo v sobotu sa asi ide varit gulas :)..som mojho ocka tak jemne dotiahla k tomu, aby po neviem kolkych dlhych rokoch oprasil gulasovy kotlik :D, tak sa tesim a dufam, ze vsetko vyjde a bude to krasny vikend :).
ale ako tak citam o tych Vasich susedoch..tak normalne neviem, co na to povedat..lebo na jednu stranu by z toho mohlo byt cloveku do smiechu, ze aki my ludia vieme byt a vadit sa kvoli somarinam, ale na druhu stranu zasa je cloveku z toho aj do placu, ze si vieme robit takto zle :(..u nas to tu zatial az do takych krajnosti nejde..aspon o nicom takom neviem..akurat co nam tu ktosi vypustil to koleso na aute, ale odvtedy sa tu aj parkovanie akosi zlepsilo, resp.vystihneme vo vacsine pripadov nejake volne miesto..ale aj tak by to tu bolo treba prerobit s parkovanim, lebo je tu malinko miest..
takze tak my pomaly, zijeme, dychame..
Maria - ej ale do tych teplych krajin by som hned aj zaraz isla s Vami :D..tiez zimu moc nemam v laske..keby to slo, hned sa prestahujem aspon troska juznejsie, blizsie k Radane :)..
zelam Vam teda prijemny zvysok dna!majte sa pekne vsetky tri :)!

fialocka_7

ahojte baby.pekný den prajem :)
aj my máme v bloku brutálnych susedov....už sa to tu síce upokojilo ale ešte pred pár týždnami si tu na seba navzájom volali policajtov.......máme takú extra domovníčku,kvoli ktorej sa všetko tak zbehlo: tu,kde bývame,je to novostavba (bývame tu jedena pol roka).takže hned na prvej domovej schôdzy,na nás tá domovníčka vyletela,že ked uvidí dakoho hádzať špaky,tak mu ich pozbiera a vysipe na prah,jej kamoška (suseda)zase ešte pridala že im poláme ruky......na ďalšej schôdzy pred všetkými nájomníkmi domovníčka so zvýšeným hlasom požiadla susedu, (to musím citovať :) ) že: Budte taká láskavá a prestante si v kúpelni spievat Hanu Zagorovú!!! :D :D to bola pecka :D ...dalej nám zakázala dávať si za dvere topánky,alebo smeti (ved ked sa mi uz vecer nechce odniest smeti-nemáme výťah :),však ich vynesiem hned rano ked idem do práce),lebo vraj prídu potkany,....dalej navrhla,aby sme malovali cely blok,lebo su poskrabane steny od stahovania(a podotykam ze sme tam byvali pol roka :) )kazdy den chodila po poschodiach kontrolovat a kto mal smeti vedla dveri,tak mu ich dala rovno na prah !! :D alebo susede skryla topanky!! :D no a vytvorili sa tu 3 tábory: 1.domovníčka a spol.,2.proti domovníčke a 3.-tí čo majú svoje starosti,a nepotrebujú sa hádať kvoli hovadinám ( aj ja som tu bola)....na poslednej domovej schodzy to bolo hrozne: veštci začali na seba vrieskať (dospelí ľudia) ,vyhrážali sa dokonca jeden sused druhému že ho zabije :) ,ďalší že rukami vykrúti susedinmu psovi krk, atd atd atd.....no proste hrúza :))
a to som sa dozvedela že bežne na seba policiu volali,že namestskom úrade boli cirkus robiť.........
ako som písala už pár týždnov je klud,všetci domovníčkyni parťáci sa na nu vykaslali lebo pochopili že to asi nemá v hlave v poriadku :D

radana

Hm,aj my sme mali take svetlo na chodbe,ako myslim v byte,ale potom to manzel prerobil tak,ze dal na chodbu schodiskove vypinace,takze ked aj idem vecer von,tak na zaciatku chodby si zaznem a pri vchodovych dverach ho vypnem.A este je vyhoda,ze tie vypinace maju take cervene svetielko,ktore na nich svieti,takze neni problem trafit na vypinac :D
Maria a na tu metlu sa zmesti aj Lukas?Aku dlhu rucku mas na metle? :DDD
A este o tych susedskych vztahoch.My to tu take brutalne nemame,ze by jeden ohovaral na verejnosti druheho a zastavoval ho-no to musi byt tvoja susedka riadny psychopat :D ale toto som zazila,ked sme byvali na vychode.Podozvedala som sa take veci,o com som nikdy ani nechyrovala,no proste vymyslance.Ale musim sa priznat,ze aj ja som klebetila.Bolo to este ked moja neboha svokra zila.Boli sme u nich a ona mi hovori-pod,ideme na cestu a budeme ohovarat.A ja ani neviem preco,som povedala ze idem.Tak sme sa postavili na cestu pred ich dom a kazdy kto isiel okolo,tak sa pristavil,pokecali sme a potom ho svokra taaak poohovarala,az za usi.A taka bola rada,ze aj ona si moze s niekym poklebetit na ceste,tak ako to tam u nich v dedine robil bezne kazdy.No pokazila by si jej radost?Ja som to srdce nemala.A ked sme sa vratili,muz sa pytal,ze kde sme tak dlho boli.A my ze-ohovarat susedov :DDDDD Tak len krutil hlavou.Ale inac pekny zazitok to bol.

[zruseny12]

RADANA
sak si sadnes za mna na metlu,teraz niet cas sa ucit...:0))))
my mame tiez take svetlo,nedavno nam ho dali na chodbu...a my to mame aj v byte,pred par rokmi som to dala namontovat,lebo mame taku tmu v chodbe,ze ked ides a stratis orientaciu,tak narazis do niecoho...tma ako v hrobe...
tak som to dala,uz davnejsie namontovat...
inak viem,ze jej o to ide...to som uz na to prisla,preto sa nerozculujem,ale ju to neprejde,ked sme tu nebyvali,natahovala sa s inymi...

jedna mi povedala,ze ona ked nevivedie jednu vec,tak si vymysly druhu...atd.a mala pravdu...ked neskace,tak robi bordel na balkone...atd.mohla by som o tom pisat...
ale tak mam ju na haku...
:0))))OKOLIE MI MOZE DAKOVAT,LEBO SOM ICH ZACHRANILA PRED NOU,NALEPILA SA NA MNA A NEMIENI SA TOHO TAK LAHKO VZDAT...A VERIM TOMU,ZE KEBY SME SA ODSTAHOVALI,TAK SI NAJDE INEHO CLOVEKA ABY SI ULAVOVALA...
PROSTE ONA Z TOHO ZIJE A BEZ TOHO NEMOZE EXISTOVAT...
ja som ti chcela len napisat,ze takych ludi poznam s momentalnym stavom/ale dlho jej to nevydrzi/,ked sa tomu da vobec pripisat momentalny stav-skor je to VYCURANOST A FALOSNOST....ja sa s nou ani nemienim bavit,lebo viem,ze s nou sa neda normalne rozpravat...a aj dceru som za to spucovala,ze preco ju vobec pocuvala,ze mala ist prec od nej...ohovarala tam aj jej kamosku...a potom pojde zasa za jej kamosku,alebo mamu jej kamosky a zacne ohovarat dceru a prekruti to...
dva dni do zadu,prisla kamoska za dceru,a bavili sa ,dcera bola na balkone a jej kamoska pred panelakom,a jasne madam ich videla a pocula...ja som sedela na balkone a lustila som krizovky,dcera sla vonku,za nimi a ja som ostala na balkone...takze som vsetko pocula,co sa bavila kamoska s este jednou...
no a ta nasa suseda,zacala hustit do hlavi dcere,ze ju kamaratka pred panelakom ohovarala bla bla.../ZE ONA BOLA NA BALKONE A VSETKO POCULA/
A VTEDY SOM POCHOPILA,ZE ONA LEN CHODI A ROBI ZLO MEDZI LUDMI ESTE VIAC A PRESVEDCILA MA O TOM,ZE KLAME A VYMYSLA SI AJ PRED OSTATNYMI...pretoze ja som na balkone sedela,a pocula som,co sa rozpravaju a ziadne ohovaracky tam neboli-len mila suseda,nevedela,ze ja sedim na balkone...nejak sa sekla...:0))))
myslela si, ze jej to vijde...
a nad nou sa rozculovat?ja mozno dost nahlas rozpravam tak to vyzera ako keby som sa rozculovala,ale vobec nie,mna to netrapi...a vcera som schvalne otvorila balkon a nahlas rozpravala,aby pocula...
ja si myslim,ze raz sa to vyriesi...ani nebudeme vediet ako...

radana

Ahojte.
Maria,ja sa hlasim ako prva :DDD Ja chcem ist do teplych krajin tiez.Nemam rada zimu,brrr.Esteze u nas nebyvaju nejake tuhe zimy,ale len take bububu.Len neviem,ako tam poletim,lebo si ma este stale nenaucila lietat a to je potom velky problem :D
No a k tej lekarke..Naozaj by si jej mala zavolat,ze sa necitis dobre,nech ti posle sanitku.Ved to nie je sranda,ked sa ti takto pohorsilo.Keby to bolo z coho kolvek,ale ku lekarovi by si mala ist,nech zistia pricinu a zacnu ta liecit.Co ked to ma naozaj nieco spolocne s tym kliestom?Radsej treba ist skor,nez by malo byt neskoro a mala by si nejake trvale nasledky,alebo co...A ako sa mas dnes?Este stale je to take zle?
A co sa tyka susedky,zrejme chce,aby si sa jedovala a ked uvidi,ze na nu kasles,tak ju to bude stvat este viac,az ju to prestane bavit.Vies,aj my tu mame roznych exotov.Susedka nad nami mala stale na okne vycapene tie hrantikove kvetinace,sice jej vzdy vsetky kvietky vyschli,ale kvetinace s hlinou tam mala poctivo furt.A ked prsalo,tak som mala vzdy take zliate okna od blata...Kaslala som na nu.A teraz,ked nam zateplovali,vymenili okna a chvala bohu tam uz tu hlinu naspat nevycapili,takze sa to vyriesilo samo.Potom tu mame nejakeho exota,co stale vypina istic na vonkajsie svetlo pri vchodovych dverach-je tam taka lampa ktora reaguje na svetlo a vtedy sa zapne.Aj mam typ.ze kto,ale pokial ho nevidim,tak nemozem ukazat prstom..A tak si kazdy den precvicujem ukazovak :D vzdy ked idem okolo a vidim,ze zase je istic vypaty,tak ho nahodim :D Ved naco sme si tam dali to svetlo,potom ludia nadavaju,ze je tam tma ako v rohu vecer a nevedia trafit s klucom do zamku.Som zvedava,kto z nas to dlhsie vydrzi,ale vzhladom na moju tvrdohlavost a vytrvalost to budem asi jaaa :D A muz hovoril,ze jak dojde z Tatier,tak tam navari taky pliesok,aby sa tam dal zamknut vysiaci zamok a bude.Jeden kluc dame elektrikarovi z vedlajsieho vchodu a druhy domovnikovi a dotycny bude mat po ptakach :DDD Typujem na jedneho dedula,ktory je uz na dochodku a minule sa rozkrikoval,ze naco tam to svetlo svieti,ze on ho nepotrebuje..Tak som mu vtedy povedala,ze je tu aj pracujuca trieda :DDDD ktora chodi aj na poobedne a chodi neskoro v noci domov a okrem toho sa to tam nenamontovalo na paradu,ale na to,aby sme si pomohli.Teraz u nas zacali zateplovat barak oproti,tak mame podivanu :D
Dd a ty ako?Svokra sa este stale neozvala?Nechyba jej Betka?