Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.
Svokra
To je dobre,ze sa ti aspon trosku polepsilo,takze buduci tyzden presedis u lekarov. :( U mna to bude podobne,musim ist ku svojej na lieky a to musim brat aj Lukasa,lebo ho nemam kam dat a tiez idem s nim na kontrolu na Kramare.Tak sa uz strasne tesim :(
No ahojte,tak uz je nakup urobeny,maly najedeny :D byt vyluxovany-vsetko stiham :DDD
Maria,slabo si drzala palce,utratila som vyse 50 euracov a dokopy som nic nekupila:(
Inac ked ta ta susedka tak ohovara,tak sa jej opytaj do oci,co ju k tomu vedie,aby na teba stale rozpravala klamstva..
no RADANA keby len slo o samotne dupotanie,tak by to slo,ale ona sa montuje aj do osobnych veci atd.to by si musela vediet vsetko,co uz nam navyvadzala a na to su uz aj nejake zakony...
ALE UZ NECHAM TOHO,LEBO TU JE TEMA SVOKRY A NIE SUSEDIA...
ja som len chcela nacrtnut,tou susedou,jak ty si pisala MOMENTALNY STAV...tak to nemaju len SVOKRY,ALE AJ INY LUDIA,KTORY SA NEVEDIA OVLADAT A UBLIZUJU INYM A POTOM ZO SEBA ROBIA CHUDACIKOV...
DD...DUFAM,ZE SA BUDES MAT FAJN NA TOM VARENI GULASA...ASPON SA TROCHU ODREAGUJES A BUDES MAT MYSLIENKY NIEKDE INDE...PEKNY DEN TI PRAJEM A AJ BETKE...
no a este k tomu dupotaniu,tazko sa to vyriesi,ked to robi naschval,je doma sama s dcerou...a pochybujem,ze by dcera este o 22hod.a neskorsie buchotala,ked treba ist doskoly rano...ta uz urcite spi...
ked je buchot cez den,NEVADI mi,a to je niekedy poriadny,lebo dcera jej skace na fitlopte,alebo na gume...ale to mi nevadi,lebo decku nerozkazes...hoci ja deti stale upozornim,ked moc trieskaju atd.ze maju brat ohlad,ze nie sme tu sami...
ale ona, zacne este aj sama buchat a potom ide do mesta a stazuje sa,ze mi jej robime,zle...TOTO MI VADI,LEBO LUDIA POTOM NA MNA POZERAJU,AKO KEBY SOM JA ROBILA ZLE...JA BOLA TA ZLA A ONA JE TO NEVINIATKO...
NO SAK JE TO JEDNO,RAZ PRIDE NA LAMANIE CHLEBA,TO VIEM URCITE...
:0)))))))))) sak ja drzat budem,,len ci to k niecomu bude.../MYSLIM NA TO ROZHADZOVANIE EURACOV :0))))/
ja sa mam tak,ze unava a bolesti su prec...chvala bohu...len ten opuch oci,je stale a pokozka okolo stipe,pali a je taka jemna a citliva...v pondelok idem k lekarke a tak az na infekcne...lebo musim ist aj k obvodnej sa ukazat sa...
no a este som prisla na jednu vec,ze som zacala brat jedne onzymy a pozerala som na obal-zlozenie-sami sajrajt...tak ich hned vysadim...a uvidim,co bude...
usi zatial v pohode...davam si tie kvapky...ale na usne uz aj tak pojdem...
a ten ekzem,alebo co to je na rukach,sa zlepsuje,ale ked sa dlho macham vo vode zasa sa zhorsuje...tiez radsej pojdem ku koznej...
tiez by ma azujimalo,ako sa ma DD a aj jej mama...
A TY AKO SA MAS?SI OK,LEBO AJ TY MAS ASTMU A TERAZ JE TAKE POCASIE VSELIJAKE...
JA MOMENTALNE VYSAVAM...ROBIM TROCHU PORIADKY...
TAK SA MAJ A NEUTRACAJ...:0))))
Maria a ako sa mas?Uz je to lepsie?Velmi ti prajem,aby sa ti polepsilo.Ani Dd nam nenapisala,co nove s tym vysetrenim jej maminy.Tak snad ked sa tu ukaze,napise par slov..
No,budem sa musiet na chvilku odmlcat,musim behnut pre maleho a predtym chcem este skocit natankovat na pumpu a tiez nieco nakupit.Drz palce,aby som neminula vela euracov :DDD
Presne tak-aka matka,taka Katka..Mala to jej dcera po kom pochytit. :D Ona ked vidi,ako sa sprava matka,tak ju napodobnuje..Kasli na nu s tym dupotom,ved ju to casom prestane bavit,ked zisti,ze na nu kasles.Aj ti nad nami dupotali,pravidelne zacinali po pol noci-volali sme ich,ze uz obzili kobylky :DD Furt sa tam bili,lebo mali takych nevystatych synov a ked synov od seba vystahovali,tak aj bitky prestali a dokonca aj dupot.Takze teraz je nam sveta zit :DDDDD
no,tak to je stastie,ze sa nevykakal,ale sme sa tomu dobre zasmiali...
no,sak aj ta moja suseda,co mi vyvadza,myslis,ze by tomu niekto veril?ked to nezazije...neuveri...
ale tak niektory vedia,ze dupoce napr.aj v noci,lebo vela krat tu boli sesternica,alebo bratranec do pol noci a aj dlhsie a poculi tie TRISKOTY...
raz ma zobudilo o polnoci,taky buchot,ako keby stahovata nabytok,alebo nieco tazke spadlo na podlahu...z vysky...
fakt to boli soky...niektore noci...
mne sa jeden clovek ponukol s policie/poznam tam jedneho cloveka/ze ked budem nieco potrebovat mam sa ozvat,ale neviem ci ho mam do toho zatahovat...lebo fakt,ona prekrocuje uz medze...
jej dcera si dvovoluje ku mojej dcere,a jej kamoske...a potom ide domov a zaluje,ale uz rozprava uplne inak,ze oni si k nej dovoluju...nie ona k nim...
a ona je tusim 3-4roc. a dcera s kamoskou su 7rocnik...
taka mala a taka drza ku starsim,sak oni si to tiez nenechaju pacit...
AKA MATKA,TAKA KATKA
Maria,ze napises do panelaku aby mal inspiraciu :DDD Mozno by sa im to aj siklo :D
Inac moj starsi syn vzdy hovoril,ze take veci,ake vymyslala moja matka by nemohli byt v ziadnej telenovele,lebo ludia by tomu ani neuverili,ze sa take nieco moze v realle diat...
Hahaha,tak to teda bola prihoda.No skoda,ze sa vam tam nevykakal-vies ako sa hovori,ze ked stupis do ho... tak budes mat stastie :DDDDDDDD