Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

radana

Ahoj dd.Aj my robime rekonstrukciu totalne celeho cinziaku,no chlapcom sa akosi nedari.Robia neodborne a je strasne vela zavad.Oni si neuvedomuju,ze za tu pracu dostavaju zaplatene,beru to tak,ze ved my vam dobre robime a vy stale nahlasujete zavady.No ale co maju ludia robit,ked tie zavady tam su.Brali sme pozicku z fondu rozvoja byvania.Tiez mame vymenene pivnicne okna,vsetky dvere na vchodoch sa menia,chodbove okna,robia sa zvonceky s kamerou,aby sme si dali tie domove telefony s videom,vo vnutri sa kvoli prizemnym bytom zatepluje aj vnutorny vchod,urobila sa nova strecha,idu sa burat predne schody a zippka nam robi nejake co sa skladaju ci co dokopy,menili sa zabradlia na balkonoch,no zial bohu sa neodpalilo cele zabradlie dole a potom sa dala urobit komplet konstrukcia,ktora by sa tam navarila naspat,ale poodpalovali vsetko dole,nechali len vrchnu joklovinu a k tomu dovarali vsetko ostatne+nove skla.A ked robi zvarac bez vodovahy,potom to tak vyzera a vsetko 300 krat opravuje a prevara.Aj farbu fasady nam dodavatel zmenil,mame bledsiu nez sme si na schodzi odsuhlasili,nevieme sice z akeho dovodu,no ale dobre.Dlazby nam davali dve na seba,lebo ta prva sa im akosi nepodarila a na balkonoch sme sa mohli clnkovat.Tu prvu vraj nechceli vybijat von,lebo ze by porusili podlahovy polystyren na balkone.Tym,co osadzaju parapety sa podaril husarsky kusok,na jednej strane cinziaku mame vsetci biele parapety a na druhej ma niekto biele a niekto sive.A logicky,ze sa to ludom nepaci.A pravdu povediac,uz to trva dva a pol mesiaca a vsetci toho maju uz nad hlavu.Ta firma robi naraz tri cinziaky a praca chvatna,ho.no platna :-( Poslali sem takych natieracov zabradli,ze ti sa tu zohriali jeden den a uz aj palili prec,lebo ich stavbyveduci na podnet ludi okamzite prepustil.Ofrkali co sa dalo,vratane fasady,dlazby...A ked si na nich zatlacila,ze nech idu okamzite tu dlazbu vycistit s riedidlom,tak ich odpoved bola,ze co chcete ludia,ved ked tam budete chodit na balkon rok,tak po roku sa vam ta farba zosucha.No ale mali chlapci smolu.Vsetko museli po sebe vycistit a potom dostali padaka a to si mala vidiet tych pedantov,co sem potom poslali.Ti sa bavili s jednou konstrukciou pol dna,ale zase to natretie bolo 100%-tne.Proste musis nad nimi stat a vtedy vedia aj nieco urobit.Aj u nas sa nezainteresovanym cinziak paci-lebo jedna strana je uz uplne hotova ale nevidia,kolko patalii je s tym a na bytovom druzstve-oni su nasi spravcovia nam stale hovoria,nech si to kontrolujeme a ked je nejaka zavada okamzite nech to hlasime.Tak ale to je pravda,ze ked tam clovek nahlasil zavadu,tak sa to hned riesilo.My uz ledvaj cakame,nech sa to skonci a nech si zbalia svoje fidlatka a idu.A vy dd,ako sa mate?Dnes vyzera,ze bude pekny den.Uz chcem konecne nahnat muza,aby dnes upravil drziak na satelit,nech ho namontuje a uz mam vybaveneho jedneho chlapika,co nam ho dojde nastavit.Som zvedava,ako to pojde,lebo mal trosku obavy,ze to bude tazsie,ale ze nejak to urobi.Vysvetloval,ze to musi nastavit na jednu zakladnu druzicu-vraj musi vychadzat z jedneho bodu,aby sa potom mohol satelit vytacat motorcekom aj na tie ostatne druzice.Ale tak on je odbornik a ma aj ten pristroj na to.Takze uz len caka,kedy mu hodim echo,ze drziak je uz pripevneny a moze prist nastavit parabolu.Takze asi tak je to s nasim zateplovanim :-D

dd

heh, no aj nasu bytovku mali zateplovat..este v zime sa o tom hovorilo..a uz je leto a nic sa nedeje :D..ale inak minuly rok na jesen tu dokoncili vedlajsiu bytovku a ta vyzera teda nadherne, ako uplne nova..porobili im spredu balkony, pozateplovali ich, vzadu takisto, povymienali okna na chodbach, kto chcel, tak aj na byte, zateplili celu bytovku, omalovali, vymenili vchodove dvere, urobili dlazby..aj na pivniciach im povymnienali okna..proste komplet celu bytovku zvonka onovili..a je fakt krasna :)..a aj farby su pekne.

radana

Hhhh,ziadne povolenie.Budem velmi rada,ak napises.Idem uz aj ja na kute,lebo som po dnesku utahana a zajtra nas caka tazky den.Ideme s peticiou na bytove druzstvo,takze drz palce,aby nas nezbili :-DDDDD Este raz prajem dobru nocku.

kekso

som srdecne rad, ze som Ta zastihol, ale radanka musim uz pod perinu, zajtra zavcasu vstavam..prajem Ti dobru nocku :-)
..bolo mi potesenim..
..a dakujem, za povolenie Ti napisat..

radana

S tym volnym casom to poznam.Ked si uz myslis,ze konecne po mesiaci budes mat jeden den papucovu kulturu,tak ti zavola znama,ze idu zo svadby a pokazilo sa im auto,tak ich treba ist 80 kilakov odtiahnut.Takze papucova kultura uz nebola ani nepamatam.A to zateplovanie cinziaku je nonsens.Ludia su uz z toho hotovi...

kekso

veru nikde som sa nezasival, ak neratam pracu..hihi..doma, praca, doma, praca atd..len akosi malo casu mam, cim som starsi

radana

Kde si sa cely ten polrok zasival?Ja som aj cakala nejaky mailik,ze co a ako sa mas a ty nic. :-( Ani na fore,ani nikde ta nebolo..

kekso

to bolo akoze na okraj..no nechcem sem tahat tuto temu..prepac..mas este ten isty mail?..mozem napisat, ak by som Ta tu nezahliadol?