Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.
Svokra
AHOJTE
RADANA
jaj...no,ja som ich nechavala,ze naco budem umyvat,keby este nieco robili,ze sa zasa zaprasia,ale teraz je klud,asi cakaju aby poriadne zaschli steny a potom sa da omietka...
inak tiez sme mali rolety na rod.dome a ked som ich chcela umyt tak sme museli pouzivat stol a na stol stolicku,a ako pises najhorsie boli tie bubny...no ty to mas este horsie v panelaku...tak lesenie je vyborna vec...
DD
urcite sa bude tomu smiat...mi sme tiez vela toho nemali pre dceru,lebo tiez dost pekne hovorila,ale tiez sa jej podarilo nieco zapotit...teraz ked jej to povieme tak sa na tom zabava...
/len to nemame zapisane /len, co nas napadne,alebo na co si spomenieme tak jej povieme/
dcera zasa velmi rada skladala puzzle/tiez motiv zo zvieratkami/...ked sme jej kupili,mala za hodinku hotove a uz bolo po hrani...a ked sme zacali s nou skladat,tak mi sme jeden diel hladali aj 15min.a ona to mala za chvilu najdene...velmi jej to slo...nakupili sme plno toho,ale ju to skoro omrzelo,lebo poskladala a uz chcela zasa nove,nikdy sa nevracala ku tomu staremu...
a dost sa vyhrala s LEGOM...TIEZ BOLA VELMI DOBRE DIETA,LEN BOLA VELMI ZIVA,BEHALA PO IZBACH AKO SUPERMAN...
OBCAS NIECO VYVIEDLA,SAK AKO DIETA,TO JE NORMALNE...
Maria - ja jej tie skomoleniny pisem :D a som teda fakt zvedava, ako sa bude tvarit, ked bude vacsia a bude si to citat :D..nie je ich nejako vela, lebo vcelku cisto rozprava, ale tak par sa jej podarilo :D..a Betka ma vseobecne velmi rada rozpravky, zvieratkove..ci uz animovane, alebo aj nahovorene..takze zvieratka ju celkom bavili v zoo :).
Radana - ja viem, ze neutecu :D, ale tak zislo by sa,aby konecne aj farby bolo spoza nich vidiet :D (to mi minule bracho povedal ten heft, ze im na firme umyvali okna a ze ty brdo, normalne aj farby sa konecne dali rozoznavat a videli cez tie okna farebne :D)..no inak k tym roletam veru by si sa tazko dostavala, keby nie lesenia..ja som nizka a ked umyvam okna, veru musim sa kade-tade skriabat, aby som to dociahla aspon trocha poriadne poumyvat..
zelam Vam kocky dobru noc a sladke sny teda aby Ste si po namahavych dnoch poriadne oddychli :).
Nie,tie okna nie su nove.Pred 8 rokmi sme si davali robit plastove.Ale parapety vonkajsie nam vsetkym menili kvoli zateplovaniu,lebo tie povodne boli uzke a teraz nam davali 8 centimetrovy polystyren+omietka,takze nam museli davat vsetkym omnoho sirsie nove parapety.Boli sice na nich folie,ale to lepidlo a ta farba to tak zadzubali,ze to cele zatvrdlo a vobec nechcela ist ta folia dole.U nas sa stale prasi z toho zateplovania,lebo tu na tejto strane este robia balkony niektorym a to vyhadzuju tem povodny poter a davaju tam podlahovy polystyren,na to oplechovanie,na to este taky maglajz :-D a na to potom este dlazbu.Odbrusuju sa stare zabradlia..... ,takze prachu je tam az,az a to budu este vyhadzovat stare povodne predne vchodove dvere a tiez rozbiju cele schody so zbijackami :-( Dd-tie okna neutecu.Len my sme ich mali brutalne spinave od tej hustej farby co sa nanasa na omietku a keby som to neumyla z lesenia,tak by som sa k tomu uz tazko dostala,najma k bubnom na roletach.
aha,takze ty si umyvala NOVE OKNA?aj u nas sa prasi a to ani nebyvame pri hlavnej ceste...staci,ze zaprsi a mam po cistych oknach...
DD,tak to je najkrajsie ked zacne rozpravat...vtedy by bolo dobre urobit slovnik,aby si ako dospela pozrela svoje skomoleniny...ja lutujem,ze som take nieco nezaviedla...
tiez boli v ZOO dcera s druhom s prace tusim na den deti to bolo...je tam pekne...ale uz dost davno,aj ja som chodievala ked som bola ako dieta do BOJNIC...
asi sa jej pacil DUMBA :0)))).....
jej..ked tu spominate tie okna..aj ja budem musiet umyt..take su spinave..ale ked sme stale kdesi prec a stale kdesi lietame..to sa ani poriadne neda..
Radana - ano, je velmi zlata :D a ked nieco "zadrie", tak to ozaj stoji zato :D..tot som si nedavno cosi ublizila, ale len tak troska a som zjojkla..a Betka na mna kukla, pohladila ma po ramene a povedala mi:"moja, moja, neboj no.." no v momente ma presla vsetka bolest a som sa smiala :D..a asi tak pred 2tyzdnami sme ju poculi aj cosi blabolit zo sna :D to sme sa tiez s manzelom smiali(zacala chvilu po tom, co sme si lahli)..len skoda, ze jej nebolo rozumiet :D..
Maria-to by som aj ja byvala prijala,keby ich za mna niekto umyl.Ale zostalo to na mne :-( Aj tak ich budem musit o nejake 2-3 tyzdne znova poumyvat,lebo sa tu strasne prasi.No ale dnes to bolo brutalne-poumyvat bubny na roletach,potom samotne rolety,o parapetach ani nehovorim,ten igelit vrchny z nich ani nechcel ist dole,lebo na nom bolo vagon lepidla,omietky a aj tej hustej farby.No a sklo na okne bolo tiez cele ocapane.Dd vasa mala musi byt teraz podarena pri tych heftoch.My sme sa naposledy nasmiali na nasom malom,viezli sme znamemu marhule a on byva v garzonke.A maly nevie,ze garzonka je len chodbicka,vecko,kupelna a kuchynsky kut spojeny s izbou.Postavil sa na stredok tej izby a skumal a skumal.Tak sa ho pytam-Hladas nieco?A on ze ano-Dvere do dalsej izby. :-DDDDD
Radana - dakujem za pochvalu :)..no snazime sa co najviac si robit sami, pokial vieme..lebo aj keby mame platit vyvaranie auta, ci servis pri vymene toho klbu..tak to by sme sa asi nedoplatili postupom casu..a takto z internetu pozhaname kde sa da lacnejsie diely, niekedy aj zo zahranicia a snazime sa sami si to porobit..predsa starsie auto je starsie auto a na nove zatial bohuzial nie je..ale tak aspon budeme mat potom troska prax, az budeme robit nase druhe auto(taka srdcovka - tatra 613, momentalne nepojazdna) :D..
Maria - no ano, Betka je uz veru riadne velka, furt mi cosi blaboce za usami, uz dobre rozprava :).porozprava aj to co ja neviem :D..minule nam rozpravala rozpravku:"bolo bolo male prasiatko, spapalo palacinku bolo velke prasa" :D :D :D tak sme sa na nej nasmiali aj s manzelom..v maji sme s nou boli v ZOO v Bojniciach a tot nas tam uz zase tahala, ze pozriet tavu a Dumba(slona) :D tak to sme len oci vyvalovali tiez s manzelom, ze co si to zmyslela :D.a tak no..kopec srandy, obcas troska aj pohneva, ale tak vcelku je to velmi dobre dieta, este stale :D..
RADANA
:0)))......to robila aj moja dcera,ked sme nieco robili,kupili sme jej furik a uz behala...
alebo tiez stavali bunkre,syn s kamaratmi....
inak aj ja by som potrebovala umyt okna,lebo su tiez zaprasene ked nam davali okna na chodbu atd.
Dd,tak potom klobuk dole,ked si takto viete vselico porobit.Je to dobre,ked si vela veci urobi svojpomocne,lebo si ich urobis presne tak,ako si to predstavujes.Mas to vysvetlovat nejakemu majstrovi,tak si to za ten cas urobis aj sama. Maria-mas pravdu,dnes som bola od rana na leseni a umyvala vsetky tri predne okna,lebo nam tu uz natiahli farbu a kazdu chvilu dojdu zhodit lesenie.No ale bola to drina,ale uz je to hotove :-D Maly sa ma dobre.Zvykneme chodit na zahradu a tam si majstruje,momentalne tam ma taku akoze stavbu a bere si z balkona zbytky polystyrenu a zatepluje :-DDDDD Potom to vzdy zbura ked sa mu nedari a na dalsi den zacne odznova.A pribija klince a betonuje-muz mu da do maleho furika trochu cementu,strku a vody a uz aj jede. :-DDDDD