Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.
Svokra
Maria - dakujem za pochvalu :)..no je zlata veru a vrta sa vo vselicom, dokonca strkala internetove kable do nefunkcneho manzelovho routera :D, takze aj pocitacovy inzinier :D..
Radana - veru je cela po tatinovi :D..este ked sme boli v porodnici, tak som zbadala na stole take papiere..tak ma to pokusalo sa do nich pozriet a zazrela som tam kolonku, ze krvna skupina dietata..hned som sa do nej nakukla a kukam, A+, tak som sa skoro rozosmiala :D, ze este aj krvnu skupinu ma o tatinovi :D
Ahojte.Dd-mala je urcite po tatinkovi,ked sa vyzna aj v oprave auta :-DDDD je tatinkova,ze? :-DDDDDD Maria-dnes som este z bytu nevyliezla,takze neviem,ake prekvapenia na nas vonku cakaju :-D Od rana sme kmitali,manzel este montoval na balkon susak,co mi vcera na zahrade urobil,potom sme natahovali snury,medzi tym som dala rychlo piect chleba,potom taky kolac-den a noc,oprala.......no a kym sme sa spamatali,tak bolo pol dvanastej a uz aj isiel manzel do roboty.Takze dnes to nejak rychlo zbehlo to doobedie.A vy ako sa mate?
AHOJTE
DD
tak mala je velmi zlata,pozeram,ze sa vyzna nie len v kuchyni,ale aj pri oprave auta:0)))......
ovlada vsetko
RADANA
vy ako stojite s vasimi majstrami?nepoplietli zasa nieco?:0)))).....
DD
napisala som ti mail...
RADANA
:0))))......tak to je fakt u vas ako v rozpravke PAT A MAT...
u nas sa vsetko nezatepluje,len nejake veci sa prerabaju...davali si nove okna kto chcel,k radiatorom sa davali ventili,nove koli regulacii tepla...atd.
DD
mas aj nejake foto s BETKY?
Radana - :D tak to ozaj tam mate hotovych "majstrov" ako Pat a Mat :D..no parada..tak si narobili robotu :D mudrlanti..a ze im to netrklo, ze tie farby akosi k sebe nesedia..a tie okna teda museli vypadat..asi tak ako pri zateplovani bytovky co :D..tak aspon viem, na co sa mam "tesit", az budu zateplovat tu nasu :D..este stastie, ze aspon nemame rolety, lebo to uz teda vazne neviem, ako by som to umyvala..asi by som musela poslat manzela, ked som ja taka nizka..
Maria - no co mam mladsiu sestru, tak jej to mamka tiez nepisala, tie hefty..ale tak cosi si pamatame aj my s bratom, ked sme na nu davali pozor, ved uz sme boli velki..a cosi si aj mamina pamata :)..no a sestra sa teda na tom casto riadne smeje, ze co povyvadzala a pokomolila :D..inak aj Betka rada sklada puzzle..zatial len take jednoduche, drevene, tiez zvieratkove..a casom isto prejdeme aj na papierove a vacsie :).aj ja som to rada skladavala..a bola by som to aj znova a znova donekonecna..len ked som bola ja mala, tak to bolo myslim troska drahsie a rodicia mi to nechceli kupit, ze naco mi to bude..tak som skladavala aspon u susedov :D.Betka tiez obcas nieco vyvedie, ale vsak ako si napisala, to je dieta :D..ale inak je dobra, aj rozumna, chapava a poslusna :)..
Dd-u nas si uz nevidela ani bez farieb.U nas to bolo take zacapane od stavebneho matrosu,ze si mala problem rozoznat,co je stena a co okno :-DDD
Maria,aj vy zateplujete?
AHOJTE.No tak dnes som zistila,ze zivot je naozaj plny prekvapeni.Idem rano z obchodu a pozeram-nasi makaci natahuju spodny cokel na cinziaku.Na tom by nebolo nic zvlastne,keby nebol kriklavo oranzovej farby a my mame cinziak bordovo-sedy.Tak sme sa vsetci zmobilizovali a volali stavebnemu dozoru,ze co to ma znamenat,ze my mame mat cokel bordovy.Tak dosiel na miesto cinu-teda ku nasmu baraku,obtelefonoval cely svoj manksaft a zistilo sa,ze oni si pomylili farbu -tuto farbu mali dat cinziaku co robia nedaleko nas a nasu bordovu zase capali na ich zlto oranzovy cinziak.No hruza a des.Tak to budu v pondelok aj na jednom aj na druhom prerabat.Ved to je jak v tej rozpravke PAT A MAT.Inac je u nas vsetko po starom,uz bol u nas aj chalanisko nastavit ten satelit s motorcekom a mal to za pol hodiny hotove aj s novym natiahnutym dlhsim kablom,lebo teraz sme to museli tahat popod listy cez cely byt,ked sme ho pripevnili na druhu stranu.A druhi sa z toho vykrucali,ze to je s tymi motorcekmi problem nastavit.....A mozete tri krat hadat,co nam prave ide-no predsa fotbal na DSF.To si manzel neodpusti :-DDDDD