Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.
Svokra
DD
ako sa mate?
pekny den ti prajem...
chcela som ti tym napisat len to,ako si pisala ,ze sa snazis s nou vychadzat,ked je to taky clovek,ktory o to nestoji- snazis sa marne...
TY MAS ESTE NADEJ,MOZNO CASOM SA ZMENI POCHOPI VZTAHY MEDZI VAMI ATD.
u mna to bude uz asi NAVZDY...aspon zatial to tak CITIM...
PRAJEM TI VELA STASTIA V ZIVOTE A HLAVNE PEVNE ZDRAVIE...
MALICKASOM
VZTAHY...su velmi zlozita vec a velmi chulostiva...tazko ti niekto poradi,co mas robit,ci pozvat,alebo nepozvat,stale to len zalezi na tebe,ale ked pozves BRATA a budes chciet aby prisiel,tak urcite budes musiet pozvat aj jeho frajerku...
ja mam podobny problem,ale nie s frajerkou brata,ale uz zo zenou...
NIKDY,PODOTYKAM NIKDY SOM JEJ NIC NEUROBILA ZLE,ked sa vydala za mojho brata prisla byvat k nam,ja som byvala pomaly 500km prec...NEVIEM,CO SA DIALO A NEDIALO/hoci som vela veci zistila az som sa pristahovala naspat do rodneho kraja/
jednoducho mi dala najavo,ze ma NEMA RADA,ja ju tiez nemusim-ale ja mam dovod/nebudem to tu rozoberat...
ale prisla som aj na vela veci,ze za vsetkym stoja aj ludia,ktory sa snazili stale ohovarat a robit zlo medzi nami/V RODINE/...
JA SOM SA SNAZILA S NOU VYCHADZAT,ALE ONA AKO KEBY POHRDALA CLOVEKOM...TAK SOM SI POVEDALA KASLEM NA TO...A TERAZ MAM V SEBE TAKY BLOK,ZE SA JEJ NEDOKAZEM PRIHOVRIT,POZDRAVIT ATD.
inak som clovek,ze aj ked mi niekto ublizi,casom ma to prejde,vysvetlime si to a je vsetko ok...u SVAGRINY MI TO NEJDE...hoci viem,ze to zacalo mozno len drbami,ale skoncilo to velmi zle...
nikdy som na nu nenadavala,nikdy som nemala ziadne pripomienky na jej osobu,byvala som daleko a mala som svoje starosti...DODNES NEVIEM,PRECO PRAVE JA SOM JEJ LEZALA V ZALUDKU...
A NEMOZEM POCHOPIT,jednu vec,moja sestra a rodicia sa s nou tu natahovali atd.a s nimi teraz vychadza ok,a ja co som byvala 500km prec som to ODSKAKALA...
MUSIS SAMA VEDIET CI JU POZVAT,ALEBO NIE...ALE URCITE TI BUDE ZALEZAT NA BRATOVI ABY TI NA SVADBU PRISIEL...
Ja este zatial nemam svokru, ale chcem sa opytat nieco ohladom priatelovej matky. Ju som vlastne poznala predtym, ako som sa dala dokopy s jej synom, ale skor z videnia. Vtedy sa s nou dalo aj normalne porozpravat. Lenze odkedy chodim s jej synom, je nejaka divna. Ked som s nim a s nou, je ku mne zvacsa mila. Ked som s nou sama, niekedy je mila a niekedy odmerana. Ked sa niekedy stretneme na ulici, niekedy sa mi odzdravi, niekedy k pozdravu prida aj usmev a niekedy sa mi vobec neodzdravi a este aj zazera a mraci sa. Najmilsia je, ked je so svojim synom, vtedy sa usmieva a sprava sa tak, ze by to mohla byt buduca svokra na pohladanie. Ja neviem, preco je taka a ako sa k nej mam spravat ja? Pritom este nie je moja svokra, vdaka.
babenky, viem ze to je tema o svokrach, aj som vam tu uz davnejsie prispela, ale ja by som sa chcela opytat taku vec. Pozvali by ste na svoju svadbu frajerku svojho brata ak ju neznasate a ocividne neznasa aj ona vas a vasu nastavajucu? Brat sa k jej spravaniu nevyjadruje, posobi ze mu je to jedno a ona sa s vami vobec nebavi ani o to nikdy nejavila zaujem hoci ste sa spociatku snazili nejaky vztah nadviazat.
Vykašli sa na svokru, život je krátky, nenechaj si ho znepríjemňovať ľuďmi, ktorí sa ti snažia zle robiť. Skús si ju nevšímať, ak nemusíš a nevšímaj si ani jej reakcie...a mysli si svoje. Veľmi dôležitý je nadhľad. Venuj sa ľuďom, ktorých máš rada a ktorí ťa potrebujú a nemárni si svoj vzácny čas na tých, ktorí tebou len opovrhujú. Je to ťažké, ale skús to....A keď už musíte byť v kontakte, daj jej pocítiť, že na teba nemá.
Mala som podobné problémy ako ty, a ešte k tomu aj žijeme veďľa svokry, bolo to peklo. Ale zaujala som k tomu vzťahu zrazu iný postoj, taký, aký som ti písala...a pomohlo to. Svokra už nás neotravuje, nechodí tak často, dokonca už sa do nás ani nestará :-)Bojovať môže človek, len ak má protivníka. Ak nebudeš reagovať na jej provokácie, prestane...uvidíš:-) Veľa šťastia!
DD
dakujem za opytanie,vikend bol normalny...hackovala som capice a robila bezne veci,ako vzdy...
tak teraz si oddychnes doma...ak sa bude dat...
pekny den ti prajem a aj malej...
AHOJTE
RADANA
tak sa maj krasne na tom vychode...no,ja asi budem musiet ist k lekarovi,lebo mam to miesto kde som mala kliesta zapalene uz treti tyzden.../k tomu repelentu,mam znizenu imunitu,a skodia mi tie veci,co repelent obsahuje...okamzite telo reaguje,ani vonavky nemozem pouzivat atd./ahoj a uzi si lesa...
Ahojte.Prajem vam pekny dnik.Aj my si ideme uzit nasledujuce dni,za chvilku vyrazame na daleky vychod :-D A potom hajde do lesa :-D Dufam,ze tam nezabludime. :-DDDD Dd-ze makala na poli :-D To sa v dnesnej dobe uz len tak nevidi. Maria,tak ten repelent si nedavaj,aby ta to nezabilo.S kym by som si potom pisala?Ahojteee.