Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

dd

kocky ja sa lucim :D..poobede vyrazame na tu chatu a neviem, kedy a ako sa dostavim k internetu :D..tak sa majte pekne, zelam Vam krasne slnecne dni a nech sa Vam dari! :)

[zruseny12]

AHOJTE
DD
tak vidim,ze si vytazena a poriadne...
zelam ti pekne slnecne dni

RADANA
no,mne prave by toto skor ZABILO ako pomohlo...:0))))/ten postrek/
skor by som odpadla ja ako tie bestie muchy...
ale minule som si zobrala tabletu s B-VIT.A KLIESTE SOM UZ NEMALA...tak aspon nieco...
tiez si obcas berieme aj psa,ale ja som minule bola tak,ze sme sli autom,oni ma vyhodili na rubanisku a/dcera a druh/pokracovali dalej na nakup a marhule k tete.../
inak vcera sme boli zasa v lese a mali sme aj psa,presli sme kus lesa,ale zeby bol nejak utahany,neda sa povedat,je to polovnicky pes krizeny s kokrspanielom,len ryl stale niekde nieco nahanal...
aj tebe prajem pekne letne dni
ani neviem kedy sa zasa dostanem na PC

radana

Ahojteee.Tak to sa teda o neho naozaj nemusim bat,bude v dobrych rukach :-DDDD U nas je nenormalne teplo.Aj som rozmyslala,ze kupim malemu bazen,teraz maju v kauflande taky primerany aj velkostou aj cenou,ale ked my mame potom problemy so susedovymi vcelami.Jeden cas sme mali na zahrade sud s dazdovou vodou,no ale to bol des a hroza co tam bolo vciel.Ked sme to zlikvidovali,tak mame od vciel pokoj.Dd,takze o program mate postarane. :-) Maria,hm,ze ockovana na cely zivot :-D Ved sa nasprejuj s nejakym diffusilom,alebo cim a potom tie bestie na cloveka tak neutocia.Ale obdivujem ta,ze sama tak dlho na rubanisku.Ja by som veru sama nesla,este aj teraz,ked sa chystame na tie coledenne vychadzky do lesa,berieme so sebou svokrovho psa.Uz sme mu vraveli,aby mu rozmasiroval svaly :-D Minule,jak sme ho mali so sebou,najprv na zaciatku tahal pes maleho,maly ledvaj stihal za nim utekat.A ked sme isli naspat,tak zase maly tahal psa za sebou a krical mu-GORO,UTEKAJ...No Gorovi sa uz absolutne nechcelo.Potom dva dni zdychal na dvore a bol rad,ze je rad. :-DDDD

dd

ahojte kocky..
Maria - no rada by som s nou bola niekde pri vode..len ked akosi nam to nevychadza..vcera sme cely den robili poriadky s marhulami, co sme dostali na dolniakoch, ledva sme sa vecer dotrepali na byt..len dufam, ze uz nedostaneme ziadne velke mnostvo ovocia, lebo mame vsetkeho dost..a dneska zase celodenne pranie..a vo stvrtok zasa valime na chatu ku kamaratovi..no dufam, ze sa nieco podari a pojdeme aspon na chvilku niekam na kupalisko, nech sa troska poclapka vo vode :)
Radana - tak to sa teda o syna nemusis bat :D, budes mat isto o neho dobre postarane :).

[zruseny12]

RADANA
no aspon budes kludnejsia na dovo...:0)))).....
vcera som bola asi od 16hod.do 19:30hod. v lese sama,na takom rubanisku,kde je strasne malin,ale tie take stiplave muchy?to je otras uz mam ockovanie na cely zivot:0))))...
mam chrbat cely dostipany...
nieco nenormalne,ako cloveka zrali...
tak si uzivaj slniecka,aj ja idem chytat bronz a vit.D...

radana

Ahojte.U nas stale svieti slniecko.Tiez som zavarala par poharov uhoriek.Maria-tie prechadzky do lesa ti zavidim.Ale na buduci tyzden ideme na vychod,tak si to tam tiez uzijeme.Budeme chodit na huby,na prechadzky...Uz sa velmi tesim.Starsi syn zostane doma,lebo musi chodit do prace a dovo maju az neskor,tak ma potencionalna nevesta potesila vetou-NEBOJTE SA,JA SA O NEHO POSTARAM. :-DDDDD Tak som jej na to hovorila,ze-este ze ta mam...Tak sme sa na tom nasmiali :-DDDD

[zruseny12]

AHOJTE
RADANA
asi su unaveny zo slnka...
ja sa mam ok,vcera som bola zasa na maliny,a druh mi bol s dcerou pre marhule,tak som zavarala,a skusala som aj maliny spolu z marhulami...tak som zvedava,este som to nikdy nerobila...u nas je tiez krasne,ja mam rada take pekne teple dni,ked sa nemusim potit niekde v autobuse,alebo v aute,vtedy mi prichadza zle...
a ty co porabas dnes?

DD
BUDE SIKOVNA AKO JEJ OTEC :0)))).....
ty,co dnes porabas,teraz je velmi dobre byt s malou niekde pri vode...