Povedz, kto si?

katty19

ďakujem, alzbee:) myšlienku určite rozviniem, ešte neviem ako, ale stane s to:)
mám psychické problémy, ale dokážem ich ustáť, neboj sa, ale aj tak ti ďakujem, si milý človek:)

darika

Katty,hlupakov si nevsimaj.Keby si tu pisala v jednej teme len ty,pod niekolkymi nickmi,mas na to dovod.Kazdy je tu pre nejaky iny dovod.A ked pises aj tak,ako ta podozrievaju.A co?Mas na to dovod.
Ked to niekomu vadi,staci len...OBRATIT LIST.

alzbee

Taki ste hlupi niektori...nedokazete pochopit, ako sa citi clovek, ktory ma psychicke problemy...mozno je tato tema taka, ze nikto nechape, o co ide, ale staci, ze katty19 pise, ze jej to pomaha, ked sem pise...tak nech si proste pise! a ked vas to rozculuje, tak naco sem klikate a prispievate? radsej si svoje blbe komentare nechajte pre seba, lebo neviete, co sa katty odohrava v hlave a ci jej to neublizi..samozrejme, ze neviem ani ja, co sa jej odohrava v hlave, ale tak zrejme ma nejake problemy a pisanie jej pomaha:))

katty19

myslíš si, že hoci mám IQ netrpím? máš mi čo zazlievať? som taký človek ako aj ty, neber ma zle, ja som ti nič neurobila

lackoklacko

ked uz tak, ja som on a to skumat nepotrebujem, pozrem a vidim. podla mna je cela tema ujeta, tak podme pridavat ujetejsi prispevok