Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
darika, lenže ja už vtedy viem, že to bude len sex, pozri, nebola som schopná viesť normálny vzťah a ja nie som práve človek, ktorý nepozná vášeň, ale jasné, štyri roky už nejako vydržím
whee_ee, ďakujem:)
vlastne teraz zisťujem, koľko krásnych ľudí navštevuje túto stránku, skutočne ďakujem každému, aj za slová útechy, povzbudenie, za piesne, za hocičo, som rada, že spoznávam, kto ste:)
Katty,citam co pises a tiez by som ti chcela pomoct.Ty si si musela ozaj prejst peklom,ale stale si tym PRESLA,to znamena,ze si situaciu zvladla.Teraz uz len otriast a pokracovat.Aj ked to je niekedy to tazsie.Katty,je normalne,ze tuzis po niekom.Niekto,kto len pohladka,len pocuva,ked sa chces vyrozpravat,kto pomoze,ked mas problem,kto pride,ked sa citis sama.Katty,neboj,este si stale mlada.Ja napr verim,ze najkrajsie obdobie je okolo 40.Takze teba to este len caka.
A teraz budem mozno konzervativne,ale nechod s niekym vtedy,ked si vypijes.Co ak zrovna tomu chlapovi sa pacis,ale nebude viac chciet,pretoze si bude mysliet,ze pijes.Aj ja si niekedy dam,ale fakt nie je nic hnusnejsie ako opita zenska v posteli.Katty,neber to v zlom co ti tu cmaram.Isto si dobry clovek a mas naviac ako ziskat chlapa aj bez alkoholu.
katty, neviem si predstaviť, že by som bola tak dlho bez priateľa... ja som človek, ktorý potrebuje niekoho pri sebe.. teraz ho nemám.. po dvoch rokoch..teda.. tak napoly.. neviem sama, je to ťažké a nanič..
možno keď to budeš fakt najmenej očakávať, niekto teba hoden sa objaví.. priala by som ti to.. láska je dôležitejšia ako si mnohí myslia:(.. teda aspoň pre mňa.. ale ja ešte nie som tak skúsená životom atď, možno zo mňa vravia len ilúzie.. síce tie už nemám, po tom, čo sa stalo a ako sa všetko vyvinulo a vyvíja... len tí, čo lásku majú, si ju najmenej vážia väčšinou... držím ti palce, na ten novej ceste.. nech si ťa niekto nájde:)
no plnohodnotný život môže byť aj bez chlapa, všetko má svoje výhody aj nevýhody, a to, že si si to uvedomila a robíš s tým niečo, ti uškodiť nemôže:)
18 rokov je krásny vek, máš čas:) ja mám 31, tiež mám čas:)
aby sa nezdalo, že som závislá mať partnera, nie, len stále som presvedčená, že dvom sa lepšie kráča a už by som sa chcela s niekym, koho ľúbim (a on mňa) milovať, deväť rokov nemám normálny vzťah a ak si chcem zasexovať, tak musím mať vypité, dobré čo? vlastne z toho nič nemám a inak sa nedá
tak ti teda katty držím palce:))) správne rozhodnutie, zvládneš to...
no ja som mláďa... čoskoro 18.
whee_ee, pripravujem sa na cestu, vlastne som už na jej začiatku, tá cesta bude trvať podľa môjho odhadu také 4 roky, musím sa opäť naučiť existovať, bez partnera, jedine takto, rôznymi spôsobmi a spolu s ľuďmi, ktorí len tak náhodne mi prídu do cesty, možno to bude dobrodružné, možno to bude nakoniec veľmi zaujímavé a tento čas mi prinesie veľmi veľa
no áno, plač s mamou mi pomohol...
a rozhodla som sa, že sa idem začať rozmaznávať:)
koľko máš rokov, whee_ee?
katty19..viem..niekedy sa toho pocitu nedá zbaviť.. ešte keď ťa v tom niekto stále utvrdzuje.. až mám pocit, že som zbytočná a neschopná, ale zároveň viem, že to tak nie je... a záleží od toho, ktorá z tých dvoch možností je silnejšia, mení sa to... asi by sa mi zišlo byť znovu šťastná... neriešiť zbytočnosti a tešiť sa z prítomnosti... no čo už, aj to príde... :) som mladá, hlúpa tiež nie, chce to všetko čas... ách jo... a ty sa drž.. nech trápenie čo najskôr odíde a spolu s ním aj tvoje slzy..ale je dobre, že si sa s tým podelila s mamou.
whee_ee, už si niekto od narodenia
ale príde čas, keď zabudneš, aká si úžasná...
jajka, ty budeš asi ochranca:)
a mňa dokonale vystihuje tento obraz: raz som bola na plavárni s kamarátkou chorou na srdce, plávala okolo mňa, tak som sa jej opýtala, ako sa jej pláva, ale namiesto odpovede sa po mne hodila a ponorila ma pod vodu, vedela som, že nevládze, ale nestihla som sa nadýchnuť, napriek tomu som ju niesla nad sebou k brehu...