Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
včera som prvý krát po deviatich rokoch skutočne plakala, no, kvílila som, ale to je jedno, nedalo sa mi prestať, plakala som nad sebou...
už som sa chcela vrátiť späť k sebe, viete, som taká tvrdá a bolo mi tak ublížené a ja som nebola schopná inej reakcie iba tvrdosti, voči sebe, aj druhým
zdám sa vám čudná? zvláštne situácie a zvláštne problémy si vyžadujú zvláštne spôsoby, a? vždy som bola sama, sama som sa brodila, všetko zvládala a keby som ukázala, že padám, tak moji rodičia, ktorých veľmi ľúbim, neunesú môj žiaľ, takže, hoci bolo veľmi zle, cez zuby som sa usmievala, ale včera nie... prvý krát po deviatich rokoch som ukázala mame svoju zranenosť... a plakala so mnou
katty = technecium v zenskej kozi...;)
*rozlúštil :)))
kto som?... ťažko povedať.. ale raz budem niekto.. :).. niekedy trvá dlhšie, aby človek rozlpstil sám seba..
mne skor sa zda... ze ma proste taku filozoficku naladu, to sa stava. nie? akoze- teraz ideme filozoficky do hlbky niečo rozoberat. no je tam toho.
Katty19
-prepac,mozno budem sprosta,ale mam otazku.Nemusis odpovedat a kludne ma mozes aj poslat.Je to na tebe.Ty na niecom ides?Ja mam pocit,ze prispevky,ktore ty niekedy davas,su len vdaka vplyvu ...mozno len trava?
ja som ja. je to jednoduche, netreba sa v tom vrtat. cim viac sa v tom vrtas, tym viac sa zamotas, do slov. len tisko sed a pocuvaj.
nechápem o čo tu ide?j
ako sorry ale tejto teme nechapem ???
SOM MRTVA