Povedz, kto si?

happi:-)

stale choro, ale lepsie, dnes som uz bola aj na cige:-) a na jedneho fesaka sa usmievam a on na mna:-)
tak hovor, co si vyvadzala?:-))

alzbee

katty19: velmi dobre ti rozumiem...moj problem nie je rovnaky, ale trosku podobny:)
celu zakladnu a strednu skolu som bola pre spoluziakov ta dobra Betka, ktora im vzdy so vsetkym pomohla, poradila, pozicala zosity..az to zacali krasne vyuzivat (respektive ja som sa nechala)...a ked mi uz pretiekol pohar mojej trpezlivosti, tak som si povedala DOST-naucim sa ludom hovorit NIE..a zrazu som bola ta zla...zrazu mnohi zabudli nato, ze kolkokrat som im pomohla. Boli sokovani z toho, ze som otvorila usta a s niecim nesuhlasila. Ale je mi to jedno. Snazim sa hovorit ludom nie, ked naozaj nieco nechcem alebo s niecim nesuhlasim...vysvetlim im to, preco mam na danu vec taky nazor a ked to nevedia pochopit, tak je to uz ich problem.

katty19

stále mi niekto vyčíta, alebo aspoň naznačuje, že by som mala byť väčšia mrcha, ale keď s tým začnem, tak v ich očiach vidím čudné prekvapenie a mozgové procesy sa im zrýchľujú, niekedy dosiahnú vrchol, no nenakopali by ste ich???:)

katty19

a ak môžem, predstavte si, mňa na liečenie nechceli prijať, a ako jedinú ma po prvých dvoch dňoch púšťali na samostatné vychádzky, ja jednoducho to "mám" pod kontrolou, ale netreba ma až moc trápiť, potom sa unavím a som smutná