Povedz, kto si?

klony

a toto?

www.zdravie.sk
Ani tu sa nespoznavas?Mam ist dalej?Ty musis mat strasny komplex,ked musis zakladat same trapne temy,len aby si aspon tu teba niekto vsimol.Problem z detstva.

klony

Mozno mas pravdu,on s tym nemusi nic mat,ale jedna a ta ista osoba-jajka-katty.To je iste.A ty ako vies,ze katty nie je technecium?
Ani tuto temu nepoznas?
www.zdravie.sk

katty19

klony, vieš, čo si myslím ja? príspevok 23.46 dal technécium
a ak máš nejaký problém, tak si všimni, kedy začal prispievať technécium a kedy ja a ak sa ti zdá, že tu ide o nejakú rozdvojenú osobnosť, tak zase nemáš pravdu, ani technécium, ani ja nie sme schyzofrenici, je mi ľúto, že to takto vidíš

klony

To viem aj ja,ze Katty je Technecium.Len tu je napisana Katty,tak ju tak aj oslovujem.Ja na 80% viem,kedy pisem ktoru temu technecium.Ten chalanisko ma v hlave niekolkokrat viac ako my vsetky tu dokopy.Ale to sa ziadnej nebude teraz pacit.Ja som len chcela vediet,ci nieco berie.Ale beriem to spat,pretoze na to by neodpovedal asi kladne nikto tu.

katty19

alzbee, veď ja nie som urazená, vieš, že si mi včera veľmi pomohla? cítim sa taká skutočnejšia, včera po tvojej otázke som hneď vypla počítač a začala svoju kaskádu...
neviem ešte, alzbee, neviem, ale cítim, že táto téma je potrebná, aj pri slobodnej komunikácii som mala podobného ciťáka, proste tomu ešte neviem dať formu, ale viem, že v mojej hlave sa myšlienka rozvinie, musíš počkať

jajka001_

katty na jednej strane mi je luto, ze sa tak trapis, na druhej si myslim ze je dobre ked to vylieza von - ked to dusis a neriesis to, nezmizne to

alzbee

katty19: tu nejde o to, ze by si sa nam zdala cudna...tu ide o to, ze zatial asi nikto nepochopil tuto tvoju temu a ani ty si sa nejak blizsie k nej nevyjadrila, ze o co ide:)