Povedz, kto si?

katty19

darika, ja si myslím, že mi rozumieš až dosť:) už to, že stojíš pri mne, nemusíš sa báť mi protirečiť:)

darika

To mi je luto,ale trosku,mozno ozaj len trosku ti rozumiem.Moja mama ma diagnozu-tazka depresia.Keby nebrala lieky,neviem neviem.Min rok ju chytil amok,tyzden po operacii nohy,ju to chytilo a zacala vykrikovat z balkona na mna a trhala si z nohy vsetko co na nej mala.Obvazy,stychy,vsetko bolo prec.A najhorsie na tom je,ze ja si vycitam,ze som ju nemohla zastavit.Len ona mala vtedy tolko sily,ze sa nedalo.Jedine co som mohla,bolo zavolat zachranku,aby jej pichli na utisenie.Ona je inak v pohode,len mala strasne tazky zivot a teraz na stare kolena jej to vsetko vyslo napovrch.Katty,mama je uz starsi clovek.Ma 61 rokov,takze ona to ma uz do konca.Ty si este mlada,este mozno prejde casu,kym sa z toho uplne dostanes,mozno nie uplne,ale bude lepsie.Len si trosku ver a nepoddavaj sa sama svojim diablom,co ti bubakuju v hlave.

happi

usmev:-)
tu som, tam som, chora som, kvik, kvik:-))
ale nie, sopliky mozem vyvazat, v hrdle ma skriabe, zacinam kaslat...

katty19

možno predsa len nerozumieš, ja som sa pred deviatimi rokmi liečila z ťažkej depresie, neviem, ako ju kto pozná, ale tá moja bola fakt ťažká a jednoducho sa mi nedal viesť normálny život a potom pred tromi rokmi som bola napadnutá, lebo ako poniektorí podotkli, keď vchádzam do dverí, tak predomnou ešte vykračuje môj sexepíl, no, nie je mi z toho do smiechu, chcem to brať normálne, a vôbec si nemyslím, že je to tak

darika

Katty,myslim,ze zacinam rozumiet tvojmu problemu.A ked niekto nieco zle robil alebo nerobil predtym,myslis,ze to tak musi byt navzdy?Voda tecie,piesok sa sype,sneh sa topi...tak plynie cas a my sa menime.Co sme robili vcera,zajtra nemusime.

whee_ee

katty, svet je stále plný dobrých ľudí, aj keď sa zdá, že už ani nie..asi všetci sedia za pc a píšu :))))))))