Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
ahoj happi :) aj ty? :)
krasny slnieckovy den mame za sebou:-)
Jaaj zle som to napisal nie prava ale prva velka laska no ale mohla byt aj prava :)aj ked teraz som spoznal este lepsie dievca
uz som v ba u sesternici, ideme pomaly spat, zajtra skoro vstavame.... mozno si sesternica zoberie aj laptop, tak sa mozno ozvem. je mi smtno strasne, papaaaaaaaa
prva laska? tusim v prvom rocniku na zakladke :))
cafte :D
ako si vedel, ze je to ta prava?
No tak 15 uz bolo davno vtedy sa to skor striedalo :) ale ako povedala katty este stretnes vela chalanov ja som spoznal pravu lasku ked som mal 19...
ludkovia, utahana som
zdravim vas a len tak prebieham:-)))
prva laska? vydrzala velmi dlho, drzi a bude drzat:-)) pre jeho maminku som vsak nebola vhodna nevesta
shauli, nadychaj sa cisteho vzduchu a vsetko vypust z hlavy
ffggg, nepoznala som takú lásku, ale keď som dala v 15 jednému kopačky, revala som ako tur, myslím, že ani on tak nesmútil, jednoducho mi to prišlo katastrofálne, takéto odhodenie človeka, veru nezrelá a či som teraz zrelšia? skoro ako zhnité jablko:D nerob si z toho nič, ešte sa naučíš prijímať a dávať kopačky, že ti to ani nepríde, bude to ako na bežiacom páse:DDD
ROBAK môžeš pokračovať, hoď, čo si vyviedol ty v 15?:)
shauli a neprídeš ma pozrieť? takto cestou???
ffggg: mas cely zivot pred sebou, nekaz si ho hlupakmi...
jajka, katty, happi, dnes idem do BA a zajtra idem do Tatier, tak sa opatrujte....