Povedz, kto si?

ffggg

Najhoršie trápenie je podľa mňa láska.Nič viac nebolí.Mám 16 rokov a možno sa niekomu môže zdať že som primladá aby som poznala pravú lásku ,tak to určite nie.Niekto ju možno nespozná celý život,ja som ju spoznala v 15.Chodili sme spolu a tie pocity po rozchode,nič bolestivejšie som nikdy necítila.Je to už 8 mesiacov a stále nad tým musím premýšlať,plakať,čo sme urobili zle,prečo to nevyšlo.Najviac by som teraz chcela len tak sedieť pri ňom a dotýkať sa ho,cítiť tú vôňu a vedieť že ma má skutočne rád a bola by som najštastnejší človek na zemi.Rozmýšlam či chcem tak veľa....

katty192

tiež som sa veľmi snažila urobiť hrubú čiaru za minulosťou, je to ťažké, to je fakt, stále človeka niečo trápi, keď už nič iné, tak otázka prečo? veľmi držím palce, shauli, nech krivda, ktorú právom pociťuješ ustúpi do stratena, moc ti to prajem
mám momentálne problém dostať sa k počítaču, mám na prázdninách bratranca a ten okupuje nonstop, závislák

ShaulaThalit

mam len ja taky pocit, ze stale cakam na nieco alebo niekoho, kto by urobil hrubu ciaru za minulostou? nenajde sa niekto, s kym by som urobila vymenny obchod? ja budem riesit problemy jemu a on mne. amen

happi:-)

shauli, ja naozaj neviem. Dnes ma sef pochvalil takym stylom, ze inokedy by som sa vznasala, ale teraz mi to bolo jedno. Bola som doteraz v skalke, tam sa v takomto cudnom obdobi schovavam. Bude dobre
ahoj Katty, Jajka

katty192

dnes má jeden úžasný človiečik narodeniny, prajem všetko dobré, veľa lásky lásky lásky lásky......... ostatné všetko máš;)

ShaulaThalit

happi, a co sa stalo? mas na to skutocny dovod, alebo ten dovod len chces mat? ja uz fungujem na principe pokus-omyl......... je mi na trt makovy

happi:-)

ahojte
Shauli, tak sme na tom podobne. Mne je uz dva dni na ... Mam akusi vnutornu nervozitu, smutok a nesnazim sa to uz ani zakryvat.