Povedz, kto si?

katty192

shauli,
bez jednej krabičky som vyfajčila celý kartón:) že, čo toľko fajčím, pýtali sa, fajčím, lebo som chorá, a že mám schudnúť, ale nechápem, jedla som tam ako vrabec a neschudla som ani kilo, prečo? menej som tam spávala, skoro minimum v porovnaní so spávaním na SK, a predsa neschudla? :) a volali ma tam baronese:DDD
no dobre, idem do práce
pekný deň prajem všetkým dobrým dušičkám:)

katty192

som ešte unavená a pôjdem si ľahnúť, zajtra sa pripojím a som moc zvedavá, ako to rozbehneme:) shauli, vydrž, ozvem sa

katty192

čaute bábušky, tak už som sa premiestnila domov:)
no ako bolo? zo začiatku som si trocha poplakala, klasika, potom som spoznala chlapcov z jednej slov. komunity, všetci z detských domovov v mojom veku, potom som bývala s deckami z detských domovov s rôznymi skúsenosťami, adoptované, a chodili sme sa spolu kúpať, bláznili sme, fakt, že jedna z nich bola nenormálne hyperaktívna, tak na tomto dievčati som sa nasmiala dosprosta, boli sme pri mori, kúpali sa, a môžem konečne povedať, že som šťastný človek (predtým som strašne trpela pocitmi ukrivdenosti)
vodu nemám, zázrak sa vykonal vo mne;) ďakujem
myslela som na vás, samozrejme, najmä na shaulu, odpustite ostatné, ale dotkla sa môjho srdca svojou maličkosťou:D
ale aj na vás a teraz, aj keď to na tomto fóre nemajú moc radi, prinášam vám kúsok Máriinej lásky:)