Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
to nic katty:-)) vysvetlim niekedy sukromne, oki? idem sa dat trocha dokopy, zatial mi napis co mas nove a ako sa mas...a kde mame jajku?? a aj shaulu pozdravujem:-)
no happuška, ja si asi sedím na kábli, ale ja ti nerozumiem, ktorého jedného neslobodného??
ano, predchvilou tu bola sluzka a upratovala:-)))
ved ked si mala okupanta...a ani ja som nemala moc casu na PC, snazila som sa zachranit slobodu jedneho cloveka
ahoj happi:) našla počítač? to tam musíš mať hotový poriadok:D akože nemáš? a mala si? inak, dlho sme spolu nepísali, ešte raz, ahoj happinka:))
ja som tu, teraz som nasla PC a pripojila sa:-) ano ja uz nemam okupantov:-))
tu som:) konečne bez okupanta:D je tu niekto?
no áno ROBAK, tak v devätnástich prvý krát zaľúbený, teraz nový objav, ešte lepší ako v devätnástich:) tak to má byť, nejaká gradácia;)
ano, presne...diky, pa a bruu:)
nieco take:-) waw, super, zabavis sa, vypustis vsetko z hlavy. Ja idem do sprchy a spat, bruu a dobru zabavu
pred kym? otravni obdivovatelia?:)
aano predstav si, idem von, donutili ma :) ale nie naozaj som rada, mozno aj nejaky koncert uvidim ktovie
nemam naladu na pokec, pravdupovediac, schovavam sa:-)
ty ide von??? neni mozne:-)))