Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
aha ano pravdu mas to som prehliadla. mozes ist na pokec? o chvilku idem von
nesla dnes rano do Tatier?? ja pridem v pondelok:-)) mali by sme vsak vymysliet nejake vhodne mesto-miesto, aby sme to mali kazda rovnako daleko:-)
ja na zajtra este nemam akcny plan, snad nieco vymyslime
shaula je vraj v BA, uz len katty a ty :)
mam:-) ty ma tak dobre poznas?:-))) slnko, to je moje, zajtra ma byt tiez teplucko, tesim, tesim:-) nieje to az take strasne, ze by som sa mala zucastnit dna vodnikov:-) aj Oliverka som dnes okupala, leskne sa, fesny je:-)
a popolievane uz mas? zavidim ti to opalenie, ja som takmer nic nestihla na dovolenke vdaka pocasiu a to som bola odhodlana to slnko vydrzat :)zelene vlasy, kedy je ten den vodnikov? maly je tak krasne utahany ze uz spinka, juchu :)
hej, kreativita nepozna hranice:-)
ja som pokazila kosacku, takze som vytiahla lehatko a piekla som sa a kupala. Dobre som to vymyslela, ze?:-)) A prefarbila som si vlasy, mam ich mierne nazelenane:-)))
milujem take stazene podmienky :) je to take, kreativne :D
kde? len tu po Petrzke, po zeleni, Sad Janka Kraľa a podobne
par dni ta uz poznam:-) mam dnes stazene podmienky, sedim na zemi, PC na kolenach, v obyvacke mame uz len telku:-)
kde ste sa boli tulat?
no pravdupovediac chodila som po tieni kde sa dalo :)) ale bolo krasne
tak dobre ma poznas? :DD
cauky, aj ja veru:-) ale ty a slnko? sa mi nezda:-)