Povedz, kto si?

happi:-)

ahojky kocky, tam ja som zalezena pod dekou, zas na mna nieco naliezlo:-) dopujem sa Cckom a dufam, ze to prejde.
Shauli, ako bolo? Nejakeho kamzika ci macka si stretla?:-))
Katty, kam si sa stratila?
Jajka, v mysli zurkujem s tebou:-)
pekny vecer

ShaulaThalit

Ahojte babulky, ja som uz doma z Tatier, neskutocne som rada, ze som uz tu bez ujmy na zdravi, lebo moja spolocnost bola strasne falosna.....................a jeeje... :) ako sa mavate? aj tu nieco je noveho?

tak predsa len jajus:-)))som ti vravela, namiesto motorky, bicykel:-))) ja som to dnes nezvladala, prisla som neskoro, odisla skoro, takze zajtra budem v praci nocovat:-))
pekny vecer kocky

jajka001_

čaute čaute dnes do prace po dovolenke, zvladla som to lepsie ako som dufala horsie je ze zajtra tam musim zas :)) paa
a konecne som vytiahla bike

včera prišla k nám malá nocovať,tak som mala po vysedávaní pri pc:-) a dnes ráno som si pospala viac ako bolo treba tak mám ešte čas, pôjdem do práce až na ôsmu. Aj ja sa mám v podstate fayn, len by to chcelo nejaké dlhšie voľno:-)pekný deň kočky

katty192

dobre, tak súkromne sa porozprávame cmuk:)
no ako by som sa mala? teraz super, som sama doma a to vieš, je to super po toľkom nepretržitom fyzickom kontakte s mnohými, pomaly sme sa tu o seba treli:) a inak, stále som spokojná a vcelku šťastná, no, zajtra do práce, premýšľam, čo budem robiť a ešte si tu v niečom upratujem, ale v podstate oddychujem
no baby, kde ste ostatné????