Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
ono asi hodne ide o kontext :) ja som sa s tym stretla asi v takej situacii ze nebehaj stale, posed si trochu ..a - :)
ty, ale mňa ti to vyrušuje pri mojich myšlienkach:) si predstav, nádherný deň a naraz do mňa niekto takéto brechne a ja ti ani neviem ako reagovať a stáva sa, že len čumím po interpretovi a nič... a som si všimla, že potom sa decentne vyparia... co to jeee????
ahoj jajuška, no však času máme dosť:) ešte sa nasedíme a ako nám bude dobre, uvidíš:D
že je lepšia sranda o ničom ako nuda :)
a mám rada hyperaktívnych
zdravím vospolok, stáále nemám čas :) noo ved počas dlhych zimnych vecerov..este sa nasedím, za pc :D
dobre, otázka pre všetkých:
čo si myslíte o ľuďoch, ktorí používajú vetu: "ešte sa nasedím, keď mi na to prídu"?
je tu niektorá z pekných dušičiek, ktoré sa tu čas od času popreťahujú?:)
Ahojte, dnes som sa prezrala slivkovych guli a sladkosti a o dve hodiny som to cele vyzvracala... tak sa dopujem bublinkami a kofeinom... neviete mi poradit navod na rychlu smrt?
www.morkol.com:)))
pred chvíľou mi brat priniesol veľký televízor, mamička: ty tu máš samú elektroniku, ja: Áno, a sem si dáme káble:DDD
ahojte:)
nejako mi je čudne na žalúdok, je to tou medovinou, čo som dnes popila, alebo tými medovníkmi, čo som dnes pojedla?:)
ako slnko, keď šepká svojim lúčom, tak ja Ti posielam jeden úsmev, charakter, ktorý si mi ukázal, je nevyčísliteľný, zostávam v nemomilom opojení, aj keď stále rozprávam, moja duša stíchla... ďakujem, spoznala som Ťa:) krásne všetko, pierka na dlani fúkam, nech letia priamo k Tebe, veľká radosť, ďakujem