Povedz, kto si?

katty192

to isté, ževraj ide dobrý film v telke, ale nechce sa mi, dobre mi robí kontakt s ľuďmi, a popíjam pivečko, to som ako na spoločenskej akcii:DDD

jajka001_

no ved ja viem, uz ma vidis, ako idem varit kasu, a teraz si ju davat nech si zatazim creva :)ale vyslovene po skorici ma to tahalo,a nie som hladna, pred chvilou som jedla
co robim? no rozmyslam preco trcim za pc ked chcem ist spat, lebo som trcala za pc cely den v praci, ale asi potrebujem trochu relax, len tak cumiet do blba, ako moja mama zvykne cumiet do blba na telenovely aby si oddychla od rozmyslania

katty192

tak krupicovú kašičku sa ti zažiadalo, haaa? to znamená jedine, že si odvecáčka, takto pred spaním, zase nič nebude:D

katty192

jo jo, chápem, veď ja som srandistka:) a možno takto začínajú tie vznešené rozhovory, teda, raz sa ma kolega na niečo pýtal a urobila som cmuk, pozrel na mňa, no dobre, akože si nič nevšimol, zase niečo povedal, zase cmuk, tak už sa čosi aj zatváril, a keď povedal poslednú vec urobila som dlhé cmuuuuuk, tak povedal, že sa so mnou baviť nebude a odišiel, velikánska sympatia odvtedy:) dobre, mám rada hyperaktívnych odvecákov (sama som:D), len nech to dotiahnu do zvučného konca, nech to má cveng;)
jo jo...:)))
jajka a ty čo teraz robíš?

jajka001_

ahoj ahoj :)) no asi si este nemala to stastie narazit na tento vyraz, nic zvlastne za tym nehladaj , to je ako - kedy sa mas? keby som sa mal lepsie, tak to nevydrzim
- chapes akoze suchy humor, otrepane frazy

katty192

ahoj jajuška ešte raz:)
no veď lebo v priebehu 5 minút mi to povedali dvaja návštevníci, a ja nech si troška posedia a oni na mňa takto... som stratila reč a som premýšľala, či táto veta sa stala nejakým národným sloganom:)