Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
silna osobnost pritahuje silne problemy - shauli, co ta nezabije, to ta posilni - je to fakt tak
to radsej vodku... boze baby, som v hroznej situacii... ja ani neviem, co mam robit, som v tom az po usi, kriste pane na nebi, toto som si fakt nezasluzila
ahoj shaholiho:DDD týmto ma dostal, exemplár:) tak čo? trošíčka lepšie? dajme si hocičo, sifón si dajme:)))
staršia? tak my si počkáme, zatiaľ sa tu poradujeme, veď možno za hodinku...:) no veď keď neveštíš, agi, nevadí, ale mňa ti tak zaujíma, čo to ty modeluješ toľko krásnych gramatických chybyčiek, si ty SK ženička? teda taká, aj s SK rodokmeňom, myslím, hmm
hello shauli:)sediš? tema dňa
staci voda? ani caj sa mi nechce varit :)dajte si k tomu dobru music:)napr
www.youtube.com
cafte dievcata
no veru taký relax mam ja už nevestim malo casu nemam kedy drzi a brzdi ma dcera keby som bola starsia som tu denne
agavenka prijéchala, no neskutočné:) čo to za rozprávky sa tam dejú? však poseď, kým ti na to prídu všetko:DDD čauko agi:)
seďme dievčatá, posedkajme, pivká vytiahnime, nôžky poprekladajme a poradujme sa...:)
agaven, ahoj, vyvesti mi - bude druhe bejby?