Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
zatial ahojko idem s nou hajat ach jaj zacne skole a už o 20.00 budem musiet s nou ist hajat sama by sice aj zaspALA ale počitat budi ahojko a ma ho v detskej asi tak no notbuk mi nik nekupi
KATY ja a gram v prdeli ono nemožem vestit mam plnu hlavu toho co som tam vydela ked sustred na pisanie tak možem detail nenapisat ale aj tak ked sa nahlim tak preklepujem a gramat . to je mi fuk su dolezitejsie veci ako sa tu na fore kontrolovat ako to napisem
shauli, ano , to su porodne bolesti :)) nie, vazne...:) poznanie prichadza casto s bolestou, to aby si si to lepsie pamatala - hej a ta trpkosladka bolest pri zamilovani a rozhodovanie, to je nieco pri com citis ze fakt zijes, a ked to vyriesis, budes na to spominat - ved vies, vsetko pominie - si prilis mlada aby si si to dôsledne uvedomila, ale cim budes starsia tym viac si to budes uvedomovat
a mne chyba ta intenzita citov, aj ta bolest,aj radost, dnes to uz beriem vsetko akosi prilis flegmaticky :)v ramci zachovania si nervov aspon do 40 :)
a jedna z tých dier... či diera je diera, jedna lepšia, druhá horšia, ale stále diera, nuž, na začiatku sa ani nedá povedať, že existuje nejaký kopček, musíš to udržať a hlavne vydržať a komunikovať s priateľmi... takže fajn, dobre robíš
thanx katty snad ano :)
ja viem, ale ide o to, co v tejto chvili zazivam, tu strasnu bolest... proste ze som v koncoch...
verim ze si vyberies spravne, kazdopadne bude to poucenie a skusenost na tvojej ceste zivotom - nieco ziskas a nieco stratis, pravdepodobne cosi co uz nepotrebujes
dobre to povedala jajka, je to pravda kiki
zeby to tak bolo? ... sa citim ako trosecnik, nie ako silna osobnost... to je ta ironia osudu... pohybujem sa medzi dvoma priepastami, otazkou je, do ktorej skocit...
zaspievajme si, dievčence, vykašlime sa a zaspievajme
www.youtube.com