Povedz, kto si?

jajka001_

tiez som zazila konflikt zaujmov :) presne takyto, no totiz nie uplne presne - ale citovo ano, ver srdcu - vie ku ktoremu srdcu patri - a to druhe srdiecko, ku ktoremu nepatris, si najde tiez casom to svoje.

katty192

mať istotu aspoň v niekom je úžasné... kika, netráp sa, trápením si nepridáš, rob ako to cítiš, len si dávaj pozor

CafeDelMaris

Ked sme boli spolu, bola som opreta v jeho naruci a hovoril mi, a povedal, ci spolu budeme aj dlhsie... tak som mu povedala ze budeme... a on, ze ci to zvladnem, ja ze ano... a mi povedal, ze mi pomoze ako najviac vie...

jajka001_

laska je krasna a cim je sialenejsia tym je krajsia
len tie dosledky potom ze :)ale casto to dopadne lepsie ako to vyzera

CafeDelMaris

Baby- zmenila som identitu... ale to je jedno.
Dnes som s nim bola. Stretli sme sa v parku, isli sme spolu na cintorin zapalit sviecku na hrob, sadli sme si tam na lavicku, fajcili a rozpravali sa. Boli sme v objati... Potom sme isli k jazeru, ja... po dnesku mam v sebe klud, proste klud z toho, ze mam v nom taku tu istotu, ze keby sa nieco stalo, tak je pri mne... ze si vsetko uvedomujeme, ale...ale... som blazon

katty192

agi agi, žiadna kritika, by si neverila, koľkokrát mi tvoje slová a vety potešia srdce a troška sa priznám, že aj kvôli tým chybyčkám, no to si proste ty, to je radosť teba čítať:)