Prosim,ma niekdo skusenosti s tymto syndromom?
Sjogrenov syndrom
ja drepy vobec nerobim, tiez ma bolia kolena, radsej byciklujem.... v praci je to stale huste, vcera aj dnes som zase robila dlhsie, som utahana jak kon, no dufam ze do toho NURCHu ma uz konecne predvolaju, sak uz to bude 6 tyzdnov a stale nic, chcela som vediet ake mam vysledky z krvi aj co dalej mienia s liecbou...
Joni, zvysila som si davku vit C na 20g denne, aj kvoli tej chripke.
Urcite daj vediet ked budes mat ist do NURCHu.
Damian, zatial sa testujem na HCL, mala som dnes uz 3 takletky po 400 a tusim mam menej bolesti, ked ta kyselina pomaha travit.
Vyzera to ze mam malo kyseliny, som klasicky pripad.
Joni kolko beries vit C denne? Z vit C ked je ho moc moze byt skor hnacka a nie zapcha. Asi by si mala viac pit vody, teraz ked je zima sa nam nechce pit. Niektore cviky ma privadzaju do sialensta od bolesti, ako trebars drep, mam taku tupu dlhodobu bolest.
ahoj chruminka, aj mne stale blbne pristup na toto forum :/
ja zatial poctivo cvicim aj byciklujem :) ale zatial len tak ca 5 minut denne, minuly tyzden som akurat dva dni vynechala, lebo som sa tak narobila a nachodila v praci, ze som doma bola uz uplne mrtva, ziadne cvicenie som uz nezvladla, ale vcera som uz zase cvicila, skusim tento tyzden pridat dalsich par minut a uvidim. Zatila som zvladla prve dva uvodne cviky, tak pridam dalsi... S bolestami v klboch momentalne nemam velke problemy, som rada, aspom cosi sa zlepsilo.
S vit. C sa mi zda, ze ta unava bola mensia, ze som toho trochu viac zvladla. Ale odkedy ho beriem, tak mam problem ist na wc (zapcha), neviem ci je to len nahoda, alebo mi nieco nesedi v zlozeni tej tabletky, ja mam na toto strasne citlive travenie, este par dni pockam a uvidim. Do NURCH ma stale nevolaju, uz je to 5 tyzdnov od objednania. Rada by som to uz mala za sebou a vedela ako na tom som.
A v praci musim makat kolko vladzem, lebo invalidku mi nedali, tak musim z niecoho vyzit. Teraz som ako brigadnik. Mozno od 1.12. dostanem zmluvu. Uvidim ako to pojde, keby sa mi podarilo robit aspom 6 hodin denne, tak to by slo, ale zatial som rada ze zvladam 4 a obcas potiahnem 5 alebo 6.
Joni, som leniva, ale dala som si 20 min pilates, ale uz nemam bosweliu a mam bolesti a som nevrlejsia. Mam opat problemy s netom tak neprispievam tak casto. Ako sa ti dari s vit C? Kolko beries denne?
a ako sa ma MMS pouzit s MSM alebo DMSO?
Mame s Anne MMS a aj zelatinove kapsule, ak budeme mat msm alebo DMSO tak to bude asi cez kozu, ale ako na to? Dakujem
DMSO je samozrejme ovela silnejsi,
ale pribuzny MSM je schvaleny ako bezpecny potravinovy doplnok a da sa brat v znacnych mnozstvach, takze to stoji za uvahu, hlavne ked clovek nevie zohnat DMSO
co je teda lepsi "prenasac" MSM alebo DMSO ? a ako to pouzit s MMS ? Dakujem.