Prosim,ma niekdo skusenosti s tymto syndromom?
Sjogrenov syndrom
Joni, ved to, kazdy si mysli ze ti je fajn pokial nemas nohu v sadre alebo tak, ked pridem k lekarke tak mozem mat jedine flaky na nohach, ale tazko by som dokazala ako velmi som unavena, alebo ubolena. Ale ved okrem ineho maju na posudenie aj tvoje krvne vysledky a tie to predsa dokazuju ze s tebou nieco je.
Teraz co beriem tie doplnky tak sa citim lepsie, a nechcem ich prestat brat, chcem pokracovat v takej intenzivnej kure, a potom tak na udrziavanie, a preto chcem najskor vybrat tie doplnky a az potom ist k reumatologicke, som potom zvedava na vysledky, a mozno pojdem k obvodnej aby mi cucla krv, ved ona ma tiez moje chlamkove vysledky, inac tabletky nepotrebujem a inac naco tam pojdem, ak by mi tieto doplnky nezabrali tak ma do Nurchu objednaju o mesiac neskor, lebo doktorka v Nurchu povedala ze v septembry ale nedala mi presny termin, moc sa jej nechcelo. Ja mam niekedy pocit akoby si mysleli ze ved mi dali co mohli tak to mam uzivat a byt ticho a spokojna.
ach, no dufam ze to zajtra vyjde, nejhorsie je, ze to na mne nie je vidno ako sa citim....
:) a ty kedy ides do Piestan? ja este nemam termin, moja reumoska ma objednavala na konci septembra, takze pocitam ze ma predvolaju koncom oktobra alebo hned na zaciatku novembra, ale len na ambulanciu, aspom minule to tak bolo, a potom asi za mesiac mi poslali vysledky krvi aj s vyjadrenim k liecbe
Joni, dufam ze si zajtra uvedomia ako sa zle citis na posudkovej. Ked budes v Piestanoch tak by sme sa mohli stretnut na chvilku.
Drzim palce.
ahojte dievcata, ako sa dari?
ja idem v pondelok na posudkovu, som zvedava, ako zas dopadnem... vcera poobede mi bolo velmi zle a dnes rano mi bolo tak, ze som nemohla vstat z postele, nie kvoli klbom ale tak silna unava, vycerpanie, ledva som sa dovliekla do prace s hodinovym meskanim :( podla mojej reumatologicky liecba nezabera, uvidim co povedai v Piestanoch
potravinove doplnky su ako jedla.
Ked ich potrebujes, beries ich cely zivot ako sucast stravy.
Ked ich nepotrebujes, tak nema zmysel ich brat.
neviem kolko pijes ale 3x2 lyzice aloe gelu beru mnohi ludia uz roky.
Povodne to bolo na srdce, teraz zistili ze aj na mnohe "autoimunne" to pomaha.
Tiez zvysuje viralnu odolnost a podobne.
aloe vera pouzivane mnoho mesiacov postupne zvysuje imunitu tym, ze robi steny buniek menej priepustne pre mikroby(obsah arabinogalaktanu)
Golden Yacca, je patentovany(registrovane meno) produkt, vytazok z Yuccy, ktory obsahuje vela saponinov.
(sapon=mydlo)Tento precisti creva, co u niektorych ludi napravi rozne zdravotne problemy vyplyvajuce z ulepenych spinavych crevnych stien.
Tento produkt sa predaval ale nezmyselne draho, kedze yucca shidigera je bezna obrovska pustna rastlina a nemecki vyrobcovia zneuzili nevedomost Europanov o nej,,naviac ju premenovali na Yaccu, aby mali ochrannu znacku a pomylili ludi.