Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

prvá antikoncepcia

dancaBB

vies, zataz na organizmus, hlavne na pecen , je aj alkohol, a preco skoro vsetci piju ?..zataz su aj cigarety a preco potom tolko ludi fajci?a sposobuje to rakovinu pluc
a mladi ludia, 15 rocni, su vo vyvine a vidis, robia to..to iste je aj hak
a nehovor mi ze alkohol a cigarety su menej skodlive lebo ti neuverim

alzbee

dancaBB: to sa radsej nepytaj, lebo ti sem niekto vypise pearlov index kazdej moznej ochrany, ktora existuje :D :D a samozrejme ti odporuci Pharmatex :-P
Ja HAK beriem tiez aj preto, ze je to jedna z najpohodlnejsich a najmenej stresovych foriem uzivania si milovania s priatelom :))) tomu sa nevyrovna nic, ked mozme nato skocit kedy sa nam zachce!:))

dancaBB

to sa nebere len pocas testovania, to sa bere aj ked je to uz v obehu

no povim ti jednu vec ohladom tej ochrany..jasne ze sa da chranit, ale ja ked mam s frajerom kondom tak proste to ako keby som ani nemala sex, fakt absolutne nic necitim, nie este ze by som sa vzrusila...a perusovana suloz, ano aj to sa da..ale ja sa uz nemienim kazdy mesiac strachovat ci som tehotna alebo nie som...proste to nechcem..robila som to 2 roky a mam fakt dost..a momentalne nechcem mat deti a na potrat uz vobec nechcem ist, coz by som ani nesla keby som v tom..tak mi povedz co mam robit

niekto

no a sme doma
to je presne dovod preco to sem pisem ze si baby a spolocnost celkovo neuvedomuje aka moze byt hak nebezpecna

inak kebyze sa to stane jednemu z 10mil. tak by to vtom letaku nebolo lebo testovaciu skupinu netvori tolko ludi
a nieje ani 10 mil slovakou na to aby sem tie stovky prispeli ze im nieco bolo

a uz som to napisal vela krat vacsina bab nema problemi bolo to aj v mojom prvom prispevku ak sa nemylim ale su baby ktorym to ublizilo a preto treba zvazit ci ta zataz naorganizmus stoji za to nezavisle od toho ci to beries kvoli akne alebo ako antikoncepciu hlavne ked sa da chranit aj ucinejsie

dancaBB

ja som ti uz pisala ze ako to je s tym pribalovym letakom, ale ocividne si si to neprecital...to staci ze sa stalo jednemu cloveku z 10 milionov pise sa to do toho letaciku, vies..pritom to nemusi byt dokazane ze to bolo z toho..cize tak asi
vies ono to je vsetko hlavne o imunite..napriklad ja ju mam dost znizenu, mavam anginy, nezaberaju mi antibiotika, mam kvasinky, rozne zapaly..ked raz zena nema az taku super imunitu, tak sa jej to prejavi aj pri hak...
co sa tyka tych zrazenin, to sa tyka na 90% zen ktore fajcia, preto je v tom letaciku napisane, ze by sa fajcit nemalo..ja za to nemozem ze zeny to nedodrzuju
za vsetko su na vine hlavne ludia, nie lieky, lebo ludia to beru jak sa im chce a nie ako by sa malo, nic o tom nevedia a stazuju sa ze doktor im to nepovedal..to je chyba...povdz mi, kolko zien si precita ten letak, alebo sa na vsetko podorbne spyta dokotra?velmi malo...ale zato neni vinny ani lekar, ani hak, ale clovek...
a vies kolko zien zataji ze mali predtym nejake zdravotne problemy co by s tym mohli suvisiet alebo proste ked sa ic na to pyta lekar tak si to neuvedomia a nespomenu si? to su vsetko dolezite veci..na ktore vsak zeny zabudaju a beru to jak lentilky..ale to je bohuzial len a len ich chyba

niekto

danca viem ze kvasinkove ochorenia su celkom bezne je to ciastocne sposobene aj tym ze sa baby umyvaju mydlom alebo sa nespravne utieraju
samozrejme tych pricin je viac
ja som napisal ze hak zvysuje riziko kvasiniek nie ze tu infekciu sposobuje

niekto

danca vies co ma fascinuje ? ze si si precitala par prispevkou a uz o mne vsetko vies
ja necerpam info iba z tohoto fora ja som uz nieco precital

inak ja som na rozdiel od teba nepovedal ze niesi inteligentna iba ze si mi nic inteligentne nenapisala iba namna utocis

jo inak bola tu baba kto po dobrati hak nemoze mat deti lebo sa jej zvisil nejaky hormon (tusim prolaktin alebo daco take neviem dost mozne ze to je hovadina)
a to ze to jej z hak jej povedal lekar
samozrejme to ako zdroj informacii neuznavas

dam ti teda tu istu otazku ako severanke
je podla teba hovadina

ze hak moze sposobit trombofiliu,krvne zrazeniny,mrtvicu ?

ze zvysuje riziko kvasiniek ?

ze vacsina bab nema problemi ale su baby ktorym to ublizilo ?

ze treba zvazit ci to stoji za to ?

nic ine som sem nenapisal a uz som ten idiot co tomu vobec nerozumie a pise hovadiny
tak ta prosim pouc ma ze preco su tieto vyroky nespravne a ja nemam problem si obhajit zdroj ifo odkial to mam a preco si myslim ze to tak je

ked ale nebudes schopna argumentovat ale iba urazat tak to nema vyznam ....

dancaBB

a ked tu pises o tych kvasinkach, som si vsimla..tak napriklad ja mam problemy s kvasinkami od 13 rokov, stale stale dookola...a pritom hak berem 1len a pol roka..dokonca mi aj prestali pocas tohto..to je zalezitost imunity..a ked chces vediet s kvasinkami ma statisticky problem kazda druha zena...ale to ty nevies lebo ty si si len precital nieco na tomto fore

dancaBB

niekto ja mam dost inteligencie v sebe, neboj sa..urcite viac ako ty..a pochadzam z velmi inteligentnej rodiny..hovorila som, mame v rodine vela lekarov, tak asi viem viac ako ty o medicine, aj ked som ju nestudovala..a medicina ma zaujima...ty hadzes totiz to argumenty ze niekto na tomto fore nieco povedal...tak sa chod spytat lekarov, a nie tu ludi, ked si taky mudry..lebo ty si vytrhnes jednu vec z kontextu a na ostatne neberes ohlad
inak ked uz si uz tak proti hak, vies o tom, ze nebolo nikdy dokazane a dlhe roky vyskumov, ze hak ma vplyv na neplodnost?lebo ty si len precitas nieco na tomto trapnom fore a tak to pre teba konci, to je pre teba svate...ze je vela veci dokazanych a vyvratenych, tak to ta uz nezaujima..lebo niekto nieco povedal...ale tebe priamo nepovedal nikto nic, ty si sa v zivote ani s jednym gynekologom nerozpraval, ani so ziadnym doktorom si sa urcite ohladne tejto temy nebavil..