MEGASKORBICKA LIECBA-TEDA VITAMIN C

kosa

radca,

kolega v praci neuziva vit C, uz mal operaciju na rakovinu prostaty a zuby ma tjez pokazene (fajci a megadavky vit C neuziva).

moj otec mal uz tjez operaciju na prostatu, a zubov ma tjez pomenej. zjadne megadavky vitaminu C neuzival ( pocuva rady mudraka).

takze tu famu o zdravi L Paulinga povazujeme za famu.

damian

Ked nabuduce budes vidiet u seba na stole neumyty zahnuseny pohar, neumyvaj ho. Napust do neho vody, len tolko, kolko sa zmesti, v ziadnom pripade nie viac, a napi sa z takeho pohara. Naco umyvat.

bingham

Damian:
Ten sarkazmus je asi v kazdom tvojom prispevku( podla vyjadreni ohladom vitaminu C)

Ale inak som rad ze sem prispeli aj zdravo uvazujuci ludia

AdamKrt

Len mi je divne, ze preco Pauling zomrel v 93 rokoch s tak vysokymi davkami vitaminu C a moja 94 rocna babka zije doteraz na mizernej strave s minimom zeleniny, ovocia a uz ziadne vitaminy v doplnkoch.

Asi ten pan Pauling zabudol na to, ze prirodu neoklame doplnkom stravy :)

damian

ze metabolicka acidoza pri 680 mg :-D to je dobra rozpravka pre hlupakov.

Ale ak sa tak velmi bojite, papajte nekysly vit C, alebo s postupnym uvolnovanim, aby ste nahodou neskysli z 680 mg :-) Sorry za sarkazmus, ale inak sa mi neda :-D Mam dobru naladu asi...

damian

Chronicka hnacka bez vody = dehydrovanie na smrt. Keby pil dedo vodu, ako sa pit ma, NIC by mu nebolo. A samozrejme, zvalili to na vitamin C. Pri biednej davocke 680mg NEEXISTUJE, aby niekto utrpel nefropatiu. To by pri davkach 70.000 a viac mg DO ZILY, ludom vypadli oblicky skamenele cez brucho na podlahu. Trapy to bol ale ukazkovy pripad.

radca

adinka,

som rad, ze si tu ostatnym a hlavne Kosovi vysvetlila, ze Megaaskorbicka liecba je nezmysel a musia sa pri tom brat aj ine vitaminy.

Peto T

radca: Chystáš sa dožiť 93 rokov ako on? Myslíš, že v takom veku si človek vyberá príčinu smrti? Keď budeš mať toľko rokov, daj vedieť, v akom stave máš chrup.

radca

Ano, asi aj prezo zomrel Pauling na rakovinu prostaty a mal take pokazene zuby. Vladny uradnici pri nom stali a odtrhavali mu od ust megadavky vitaminu C.