MEGASKORBICKA LIECBA-TEDA VITAMIN C

femka

takže ak niekto nema toľko financii aby si mohol narazovo zakupiť neutralnu formu EsterC a predsa chce uživať vitamin C tak poradím že najlacnejší a aspom z toho hľadiska že je uplne čisty bez akychkoľvek prid. látok maju v DM drogerii v praškovej forme stoji okolo 3€(taka modra krabička).A ja osobne si ho neutralizujem troška tak že ho uživam spolu s prirodnym vapnikom -OVOVITAL.

celaskon

Povie mi tu niekto aky celaskon sa da kupit na Slovensku, ktory nie je skodlivy.Alebo Slovensko nedovaza kvalitne vyrobky.

kaciatko7

Celaskon, samozrejme, kazdy robi ako uzna za vhodne, lenze napr. stravovat sa zdravo je siroky pojem, vela ludi si mysli, ako zdravo je a pritom to nemusi byt vobec pravda....a potom naozaj sa to neda zvalovat na vit C.
ja uzivam vysoke davky (15-20g denne), aj kvoli fajceniu, kedze vela vit C mi spotrebuje aj odburanie nikotinu z organizmu, teraz uz cca tyzden nefajcim a potrebujem si tie skodlive latky odburat z tela. prestavky nerobim, uzivam ho dennodenne. a ziadne problemy mi nesposobuje. citim sa ovela lepsie ako predtym.

celaskon

Dobre damian, aky teda doporucujes celaskon tu na slovesku ktory je dostat v lekarni?Alebo kys.askorbovu Pytam sa preto lebo otec fajci a potrebuje viac C.

damian

V celaskone moze sposobit oblickove zachvaty MASTENEC (co je kamen), nie kyselina askorbova. Je od prirodzenosti zname, ze kyseliny rozpustaju, nie "robia kamene" :-D

celaskon

Kaciatko kazdy robi co si mysli, ze je spravne. Pozrel som si tu stranku je to tam dobre len to magnezium neznizuje ti tlak. Ako dlho beries tie mega davky, robis si prestavky dufam ze ano.

celaskon

Kaciatko zabudla si mi odpovedat, kde kupujes ten kvalitny vitamin c v neutralnej forme. Moj kolega behaval maraton a stravoval sa velmi opatrne.Jednoducho si daval pozor na zdravie.

kaciatko7

Celaskon, ja uzivam tento vit C
www.nutri.com
chcem ale prejst na Ester C, len hladam nejaky praskovy Ester, lebo mi vyhovuje praskova forma