MEGASKORBICKA LIECBA-TEDA VITAMIN C

roman08

kaciatko ja mam doma ten isty co ty od damiana lenze tento co som nasiel je o polovicu lacnejsi 100g okolo 90 sk to mas za kilove balenie 900sk a ten od damiana je 735g a stoji 1600sk.takze dost velky cenovy rozdiel.

kaciatko7

ano, roman08, tento sa musi este neutralizovat, kedze tento by organizmus prekysloval. inac, to postovne je nehorazne, urcite sa neoplati objednavat len jeden. ja uzivam tento www.nutri.com
mne vyhovuje, nemusim miesat so sodou, uz je neutralny, aj uzivam vela, tak aj balenie mi vyhovuje.

roman08

inac je to od firmy vitar(revital) a ich produkty mavaju aj v lekarni takze ked zajdes do lekarne a povies im ci by to nemohli objednat a si to tam potom zakupis usetris na postovnom podla mna by to nemal byt problem.ale tento vitamin tusim nieje neutralny ale kysly ale sa mi vidi,ze rng spominal ze sa da zneutralizovat sodou bikarbonou.mal by byt o.k.pretoze je to cisty vitamin c bez nejakych konzervacnych prisad jedina vec co ma zaujima a preto som sem napisal ci by sa k tomu mohol damian alebo RNG vyjadrit je, ze obsahuje citronovu aromu a neviem ci to nevadi.

slamkaa

roman08, konečne mi niekto pomohol nájsť čistý vit.C i na SK. Dík za typ. I keď zatiaľ som našla len jednu sl.inter.lekáreň, ktorá tento produkt ponúka (výrobok nestojí ani 3€, zato poštovné je 9€). (škoda, že sa k nemu Damian alebo RNG nevyjadril)

addinnkkaa

Ja na C - cko tiez nedam dopustit. Vidim to a porovnavam na mojich detoch. Syn, ktory je uz pomaly dospely nechce o tychto , podla neho hlupostiach ani pocut a lieci sa podla lekarov. Dceru , ma 8 rokov,liecim ja a to tak, ze akonahle u nej badam nastup nejakej pliagy, nasadim vit.C, selen, zinok, E, popr.GSE. A vysledok? Dcera je zdrava po 2-3dnoch, syn este chrni tyzden.
Samozrejme som este zabudla na to, ze dere nedavam pit mlieko uz 3 roky.Iba sem,tam jej urobim, ked ma chut kakao. Syn pije mlieko stale. Dcera nebola u lekarky uz 3 roky a to odvtedy, ako jej nedavam mlieko a liecim ju C vitamin. a inymi doplnkami. Ked sme boli teraz u lekarky na preventivke, vobec ju nepoznala, ked vosla do ambulancie, pretoze ju 3 roky nevidela. Pred tymi 3-mi rokmi tam chodila ako na klavir.Vtedy ATB a inymi liekami. Syn je u lekarky stale.

radca

Peto T,

ja len cakam, kedy sem niekto napise, ze mu lekari nasli rakovinu a on si skocil kupit do lekarne zopar celaskonov, vypotil sa bolo po probleme.

radca

alicia,

aj take morcata vedu velmi stresujuci zivot. Kedze je vitamin C potrebny aj na vyrobu stresovych hormonov, tak to nedava velmi velky zmysel, aby sa jednoducho prestal vyrabat, ked je clovek v strese. Ako to bolo je asi tazke zistit, ale najpravdepodobnejsie vysvetlenie je, ze opice zacali jest pomarance, ktore maju vysoky obsah tohoto vitaminu a tak ho ich pecen prestala vyrabat. Alebo to je sposobene genetickou chybou.

agaven

len otaska kto zobere na krk to ked fak si sebe aj dcere dam ažaž taku prehnanu davku to je tak ako bola som u lekara a kalsali na mna a a co ved streptokok nic to je obyc bacil po 15 dnoch som bola tam a co sa stalo zacala puchnut oni to nebrali na zodpovednos prve davali cosi podpisovat a ja nie lebo som tam chodila 2 meiasce a co po 3/4 antib akurat len cervené krvin. isli dole až spuchla a to už vsde hnis a hlaska ja si neber vas na zodpovednost ten hnos moze ist do mozgu chodte s tym ja neviem detské krcne a to rychlo a to este zacala casto pospavat a akurat som sa hadala s nimi nedala na sud a teras zato si ju viac vsimaju lebo puchne pri infekte asi tak pointa v com ked lekar primar atd nezaruci preco by mal niekto iny ako v tomto už som opatrna ale zase pravda ak zvysim nie moc od do ale kolko to je ja neviem ta stredna hranica kolko dospela osoba a kolko dieta a k tomu kazdy je iny niekto v pohode si ta 500 penicilin ja len stvrt nie som alergic ale mne tak pride tažky a je mi zle ažaž s neho preto povedia vetsinou podla vahy atd tak neviem