MEGASKORBICKA LIECBA-TEDA VITAMIN C

kaciatko7

celaskon, o svoje oblicky sa neobavam, pokial budem uzivat tu spravnu formu vit C bez akychkolvek pridanych skodlivych latok (ako napr. obsahuje Celaskon), nebudem pit skodlive mineralne vody, plne mineralov, ktore nemaju sancu sa do tela vstrebat a tym padom tie kamene mozu vytvarat, nemusim mat o svoje oblicky ziadny strach. preco neuvedies, aky bol celkovy zdravotny stav tvojho znameho, co ine uzival, ako sa stravoval...to su dolezite veci pre vznik oblickovych kamenov. nielen zvalit vinu na vit C a este k tomu nespravnu formu.

bingham

Kaciatko: tak ako ti pise Celaskon, tie oblickove kamene sa dostavia v neskorsom veku - ale aj nemusia - pretoze oblickove kamene vznikaju iba u niektorych ludi, ale je tam rad dalsich neziaducich ucinkov, ktore sa potom mozu prejavit...

kaciatko7

takze este raz...nikto tu neuviedol, ako sa dotycny stravoval, ci pil mineralky, ktore mu skor sposobia oblickove kamene, co popritom uzival, kedy mu tie kamene zistili, ci ich nemal aj predtym, okrem toho Celaskon nie je najspravnejsia volba pri uzivani vit C....takze informacii a dokazov je zalostne malo, aby tu niekto vyvratil, ze vit C (v spravnej forme!) je neskodny....
okrem toho, na svete je kopec ludi, co ho uzivaju vo vysokych davkach dennodenne a ziadnymi oblickovymi kamenmi netrpia.

celaskon

Kaciatko 7 Pockaj ked budes starsia potom si spomen ked dostanes ladvinovy zachvat. Kolega sa skriabal po stenach!!

kaciatko7

celaskon, nikto tu nikdy neuvadzal, ze sa ma uzivat Celaskon....vsetci uzivaju kvalitny vit C v neutralnej forme a to je rozdiel. a velky. okrem toho, celaskon obsahuje skodlive latky plus je to kysla forma, nie neutralna.

bingham

Celaskon: ludia ako ty by sem mali viac prispievat, aby potvrdili neziaduce ucinky vitaminu C pri nadmernom uzivani vo vysokych davkach

Damian: neviem ci ti ide o reklamu, alebo si naozaj maniak do vitaminu C, ale to ze velke davky sposobuju oblickove kamene je DOKAZANE a uplne normalne...

Doubledog: este raz - ja nehovorim ze vitamin c je nepotrebny, naopak vitamin C nam pomaha pri NIEKTORYCH infekciach, ale VO VELKYCH DAVKACH tak ako pise damian moze sposobit vazne zdravotne problemy(ktore tu uz boli vymenovane)

kaciatko7

Mirka, vsak to by sme podla nich uz museli mat riadne oblickove zachvaty :)) a ja beriem aj 15g denne a som v pohode.
inac, napisat, ze niekto mal oblickove kamene, to je siroky pojem....co ten clovek jedol, pil mineralnu vodu, uzival rozne lieky...to sa neuvadza. najjednoduchsie zvalit na neskodny vit C. velmi by ma inac zaujimalo, akym sposobom prisli na to, ze prave vit C sposobil, ze vznikli. je to proste zavadzajuca informacia...nic nie je uvedene, len ze zas je na vine vit C. vsak ten clovek ich mohol mat z roznych veci a dokonca aj predtym.