K tomu len jeden nazor... to, aby maminka odmietla ockovanie svojho babatka zatial na sk mozne nie je. Mozno pre niekoho hotove nestastie, ale tak to je.
Ja som za to, aby odmietnut mohla. Ale tiez za to, aby pri pripadnych komplikaciach niesla nasledky svojho rozhodnutia. Takze, ak dieta potom chyti cierny kasel alebo este "lepsiu" chorobku, tak nech su nasledne rodicia nuteni platit mu liecbu z vlastneho vrecka. Predsa nie je fer, aby to znasali vsetci len preto, ze platia poistenie.
"pacia" sa mi ludia, ktori uznavaju stranku badatel.sk za svate pismo. Fakt bezva. Tak ak sa nou riadite, tak si dajte vypnut mobil, lebo vam zdegeneruje mozog, vratte auto, ktore splacate 2 roky leasingovke, lebo vas financne potopi... okrem toho, ak citate clanok organizacie, ktora je proti ockovaniu, tak musite ocakavat, ze nebude prilis objektivny. Ved ak si vy zalozite nejaku asociaciu, ktora bude propagovat vypichovanie laveho oka, lebo cloveku staci jedno, tak clanky s tymito argumentami budete pisat...