povinne ockovanie

Príspevok v téme: povinne ockovanie
bublifuk

Dobry den,

stretla som sa uz s mnohymi diskusiami na tuto temu ale nikde som nenasla jednoznacnu odpoved na moju otazku: mozem odmietnut povinne ockovanie mojho dietata? co sa stane ak po porode odmietnem dat moje dieta zaockovat? Nechcem tu diskutovat o tom ci je to spravne alebo nie, chcem vediet ci je to mozne. Dakujem.

Súvisiaci obsah

technéciumTc

hej očkovanie je biznis farma. spoločností, ale má svoje opodstatnenie, kto si nedá dieťa zaočkovať je somár, ale na druhej strane aj malé hnedé rakvičky je výnosný biznis...

aduska155

baby vy ste fakt niektoré šibnuté,nikomu to neprajem ale čo ak sa stane že ti dieta ochorie na chorobu proti ktorej sa dá očkovať,potom sa budeš na to pozerať ako do malého telíčka pchajú kopu umelýn ako to ty voláš,ale to už môže byť neskoro keď bude bojovať o život.
Viem,že existuje riziko pri očkovaní,ale to je strašne malé.Ak to beriete takto tak je pre vás riziko ráno otvoriť oči a zísť z postele,popredu lutujem vaše detičky.

- mira

Imunita nie je vec očkovania, ale vec celkového zdravia, funkčnosti orgánov, harmónie a celkového súladu.
To je len fáma, že choroby šíria neočkovaní ľudia, ja som úplne zdravá, zdravou stravou si budujem prirodzenú odolnosť.

druha

To je sice pekne,len horsie je to,ze takito nezodpovedni ludia potom siria nakazy na ludi,ktori maju oslabenu imunitu a z roznych dovodov NEMOHLI byt zaockovani len kvoli svojej nezodpovednosti,ze podcenili prevenciu a nedali sa zaockovat.A najhorsie na tom je,ze takito rodicia ohrozuju aj svoje vlastne deti takymto nezodpovednym konanim.

- mira

Platí tu čl.5 DOHOVORU O OCHRANE ĽUDSKÝCH PRÁV A DÔSTOJNOSTI ČLOVEKA V SÚVISLOSTI S APLIKÁCIOU BIOLÓGIE A MEDICÍNY.
Mám právo sama rozhodovať, či si nechám chémiu vstrekovať do svojho tela, alebo nie.

muc

mira, prepac mi, ale ty si hrozne zabrzdena. suvislosti hladas tam, kde nie su.
lekar vykonava svoju ZAKONOM!!!!!!! stanovenu povinnost! co ti ma on podpisovat? on tie pripravky zhotovil a uviedol na trh???
podla tvojho (slepacieho) uvazovania by napr. aj taky socialny pracovnik mal podpisovat prehlasenie, na zaklade ktoreho zakonom stanoveny soc. prispevok bude pre danu osobu so zdravot. postihnutim dostacujuci a nebude dotycny "triet nudzu".
laskavo vykonavatelov neodsudzuj a nechci od nich zodpovednost za skutocnosti, ktore su dane zakonom. nech sa paci, mas moznost zalovat stat za udelenie povinnosti tebe a tvojmu dietatu sa ockovat

- mira

Rodič by mal podpísať vyhlásenie, ale tak isto by som žiadala od lekára, aby mne podpísal vyhlásenia, že očkovanie nemá ŽIADNE NEŽIADÚCE ÚČINKY pre moje dieťa.