povinne ockovanie

Príspevok v téme: povinne ockovanie
bublifuk

Dobry den,

stretla som sa uz s mnohymi diskusiami na tuto temu ale nikde som nenasla jednoznacnu odpoved na moju otazku: mozem odmietnut povinne ockovanie mojho dietata? co sa stane ak po porode odmietnem dat moje dieta zaockovat? Nechcem tu diskutovat o tom ci je to spravne alebo nie, chcem vediet ci je to mozne. Dakujem.

Súvisiaci obsah

betain

peto T mas pravdu, dieta by mohlo rozoznat rozdiel medzi Brownom a Wakefieldom, ale zda sa ze ty nie. Mala som namysli vedca D.Browna pre ochranu zdravia, je vidiet ze ty citas len tych ktori su proti ockovaniu.
Nikto ti to tvoj nazor na ockovanie neberie, ak chces sa neockuj, ale nesnaz sa tu vnucovat hned svoje nazory aj inym, len preto ze oni su za povinne ockovanie. A hned tasis svoje mudrosti vycitane z vedeckych studii.
A opakujem znovu, ze vdaka tym statisicom ockovanym sa ty a tebe podobni nemusia ockovat,lebo su chraneni.

A preco nechces statistiky s rozvojovych krajin? V tych rozvojovych krajinach zomieraju rocne miliony deti na osypky. A stacilo by ich zaockovat, lenze chybaju peniaze. To nie su ludia?

Co myslis, prebrali by vsetci ti ludia s podobnymi nazormi ako ty, zodpovednost za zdravie ludstva keby sa ozaj prestalo ockovat?
Roky trvalo nez ockovanim ustupili infekcne choroby do pozadia, stol je cisty ako sa hovori a kde su dokazy ze prerusenm ockovania sa tie strasne choroby nevratia?

Peto T

radana: OK, daj lepšie štatistiky. Veľmi sa poteším. Len poprosím, nech to nie je z nejakých rozvojových krajín, a nech siahajú aspoň 80 rokov dozadu. Veľmi rád si ich pozriem.

Peto T

"Takéhoto" = arogantného, kompenzujúceho nedostatok rozhľadu a argumentov sebavedomým vyjadrovaním s prvkami hulvátstva.

Peto T

doktor999: V čom konkrétne "trieskam", ohľadom šarlachu? Prosím fakty.

Daj Bože, aby som sa nikdy nedostal do rúk takéhoto "lekára".

Peto T

Pri regresívnom autizme pekne vidno, ako sa napr. v Dánsku zažal raketový nástup po zavedení plošného očkovania MMR vakcínou.

70% tzv. \"náhlych úmrtí\" (SIDS) nastáva \"náhodou\" do 3 týždňov po očkovaní.

Faktorov je mnoho, ale vakcíny sú veľmi spoľahlivý spúšťač pre mnoho problémov súvisiacich s imunitou, najmä atopických a alergických.

Neurologické problémy po očkovaní by žiadneho lekára nemali prekvapiť, keď si prečíta zloženie vakcín, a uvedomí fakt, že každá jedna vakcína môže spôsobiť encefalopatiu rôznej intenzity.

Rozdiel medzi Brownom a Wakefieldom by malo rozoznať aj dieťa. D.Brown je autor beletrie, ktorého úspech je postavený na provokatívnom náhľade na katolícku cirkev. Wakefield je vedec, ktorý vyšetril desiatky detí a zistenia publikoval, kvôli čomu dodnes čelí perzekúcii.

doktor999

občas sem nakuknem, ale zdražal som sa.
Ale fakt sa nedá. Tento týždeň som mal dieťa so šarlachom, fakt nepochopiteľné čo ten Peter tu trieska.Bez mihnutia oka je schopný sem tresknúť čokoľvek.

betain

presne tak Radana.
myslim ze je vela chorob o ktorych sa neda jednoznacne dokazat z coho to je, co to sposobuje a preto sa hladaju suvislosti aj s ockovanim. Ci sa jedna o syndrom nahleho umrtia dietata,alebo aj Crohnovu chorobu a ine. Ale ked Peto T napisal, ze aj alergie, ekzemy nepripustajuc ze za tym mozu byt uplne ine faktory, tak nakoniec pride s tym ze vsetky choroby na svete su sposobene ockovanim.
Peto T- preco by som mala verit napr. vyskumom A.Wakefielda a nie napr. D.Brownovi? A preco by mal niekto verit tej tvojej rozpravke a nie mojej, aj ked ja som tych sto az tisic stranok na rozdiel od teba neprecitala.

radana

Peto T,ako vidim,velmi rad sa drzis statistik,avsak len tych,ktore vidiet chces.Ale na toto statistiky nepotrebujes.Tak,jak bolo aj volakedy vela autistov,tak bolo vela aj epileptikov...-dokonca slavnych osobnosti,co mali epilepsiu je ako maku.A vtedy o povinnom ockovani ani nesnivali.Vy-odporci ockovania by ste najradsej vsetko pripisali ockovaniu.Cakam,kedy v nejakej teme o zlomenine malicka vyjdete s teoriou,ze to je z ockovania. :-D

radana

Mira nepis nezmysly!Nezapajaj sa do debaty,kde len tapas.

Peto T autistov bolo pozehnane aj pred zavedenim povinneho ockovania,len to este nikto nenazval odbornym nazvom autizmus.