povinne ockovanie

Príspevok v téme: povinne ockovanie
bublifuk

Dobry den,

stretla som sa uz s mnohymi diskusiami na tuto temu ale nikde som nenasla jednoznacnu odpoved na moju otazku: mozem odmietnut povinne ockovanie mojho dietata? co sa stane ak po porode odmietnem dat moje dieta zaockovat? Nechcem tu diskutovat o tom ci je to spravne alebo nie, chcem vediet ci je to mozne. Dakujem.

Súvisiaci obsah

Peto T

NEZODPOVEDNOSŤ 3, postup 2: Nie vakcína bola nafigu, ale je to chyba pacienta, že "neodpovedal na vakcínu".

NEZODPOVEDNOSŤ 3, postup 3: Pacient ochorenie prekoná. Povedia: "Ako dobre, že bol očkovaný, mal ľahký priebeh". Ak mal ťažký priebeh, povedia "Ešteže bol očkovaný, keby nebol, tak by určite zomrel". Ak bol očkovaný a zomrel, tak sú k dispozícii vyššieuvedené zdôvodnenia, alebo alibistické "ani vakcíny nefungujú na 100%". Zvyčajne nasleduje odporúčanie "treba očkovať častejšie" a "keby boli zaočkovaní všetci, nemal by to od koho dostať".

Peto T

NEZODPOVEDNOSŤ 2: Keď niekto dostane očkovanú chorobu vzápätí po očkovaní, tak sa povie, že musel byť chorý už v čase tesne pred očkovaním. Čo na tom, že každému očkovaniu musí predchádzať lekárska prehliadka, a pacient má v zázname "zdravý, očkovanie vhodné"...

NEZODPOVEDNOSŤ 3: Keď niekto dostane očkovanú chorobu aj napriek tomu, že je očkovaný, postupov je hneď niekoľko:

1, Vymyslieť príbuznú diagnózu. To sa robilo už pred 100. Po zavedení očkovania zrazu úmrtnosť na pravé kiahne klesla (príklad) zo 100 na 0, a zároveň úmrtnosť na "ovčie kiahne" stúpla z 0 na 120. Dokonca o tom bol rozruch až v parlamente a významní detskí lekári svedčili a krútili hlavou, že jakživ nevideli, aby dieťa zomrelo na ovčie kiahne.

Keď živá vakcína spôsobila prudký nárast výskytu obrny v USA, sa polio u očkovaných písalo ako "vírusová meningitída", a akákoľvek meningitída u neočkovaných bola "polio". Ale nestačilo to, museli sa úplne zmeniť diagnostické kritériá, aby sa štatistiky uspokojili.

Peto T

betain: A o akej ZODPOVEDNOSTI za zdravie ľudstva hovoríš? Vakcinátori nemajú ŽIADNU zodpovednosť. To je jeden z dôvodov, prečo sú nehodnoverní.

NEZODPOVEDNOSŤ 1: Keď je dieťa ťažko poškodené alebo mŕtve kvôli očkovaniu, vymyslí sa na to diagnóza typu "SIDS" alebo "SBS", a v každom prípade je to iba náhoda. Aj v prípade, že dieťa zomrie do hodiny po očkovaní, je možné toto zamiesť formulkou o "nepreukázanej príčinnej súvislosti". Alebo malo "vrodenú chybu a ochorelo by tak či tak". Sem sa schovávajú diagnózy typu autizmus, intelektuálne a neurologické postihnutia.

Peto T

betain: Je to jednoduché: keď ustúpili keď ešte vakcíny neexistovali, potom nie je dôvod, aby sa po prerušení očkovania "vrátili".

V niektorých rozvojových krajinách sa po "úspešnej" očkovacej kampani osýpky vrátili s ešte ťažším priebehom.

Štatistiky chcem z rozvinutých krajín, lebo chcem porovnávať porovnateľné. Hádam uznáš fakt, že úmrtnosť na osýpky je predsa len iná v krajine, kde nemajú čo jesť a pitnú vodu v živote nevideli.

bublik

"dokonca zapal ucha" je sposobeny pneumokokami ak sa nemylim (mozno ano) takze by ma vobec neprekvapilo ak by sa po ockovani proti pneumokokom u niekoho vyvinul. neviem co je na tom take pritiahnute za vlasy.

narkozka

vy tu pisete ze z ockovania su neviem ake choroby autizmus, hyperaktivita, alergie, egzemy, dokonca zapal ucha...ako je potom mozne ze sa davam ockovat tak velmi casto a skoro vobec nebyvam chora ani obycajnu chripku nemavam nie este aby som mala niektore z tycg veci co tu nakecal peto. ako je mozne ze ja som uplne zdrava a davam sa tak casto ockovat, co som vyvolena ked mna tie choroby co vznikaju z ockovania obchadzaju?:)

betain

Len este nechapem preco ti kritici ockovania ked su taki mudri, nezameraju svoje aktivity inym smerom. Preco neobjavia napr. liek proti AIDS? Ved su to mudri ludia, nie?
Asi to bude tak, ze budu cakat na svoju prilezitost. Niekto objavi skutocne ucinnu vakcinu proti AIDS a oni zacnu svoju kampan o skodlivosti tohto ockovania. Nich nebude zaujimat ze tisicky ludi sa vylieci, oni sa budu hrabat v tom ake to ma este mozne vedlajsie ucinky.

radana

Jasne Mira,clovek,ktory napise,ze antikoncepcia LINDYNETTE jej posobi este pol roka po dobrati poslednej tabletky ma naozaj velky rozhlad.Velmi rada citam tvoje prispevky,vzdy sa nieco "NOVE" nezvycajne dozviem. :-D