Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

povinne ockovanie

Príspevok v téme: povinne ockovanie
bublifuk

Dobry den,

stretla som sa uz s mnohymi diskusiami na tuto temu ale nikde som nenasla jednoznacnu odpoved na moju otazku: mozem odmietnut povinne ockovanie mojho dietata? co sa stane ak po porode odmietnem dat moje dieta zaockovat? Nechcem tu diskutovat o tom ci je to spravne alebo nie, chcem vediet ci je to mozne. Dakujem.

Súvisiaci obsah

bublik

opakujem otazku: ak ti co sa nedaju zaockovat tak strasne ohrozuju verejnost, preco sme jednou z hrstky poslednych kroajin v europe, kde je ockovanie povinne? trochu logiky...

bublik

verim tym druhym, pretoze mi tak kaze sedliacky rozum. obycajni ludia nemaju dovod vymyslat si historky o neziaducich ucinkoch ockovania, ktorych obetami sa stali ich deti. narozdiel od farmaceutickych spolocnosti, ktorym z financnych dovodov viac nez vyhovuje status quo a od lekarov, ktori nemozu a nechcu priznat, ze by sa nedajboze mohli v niecom mylit.

bublik

mne je jedno co robi stado, ja chcem moznost slobodnej volby. stado nech si pre mna za mna ockuje koho chce a cim chce. koho napadne zapochybovat (dubito, ergo cogito...) ten si to nastuduje a sam uzna za vhodne ci sa chce nechat ockovat alebo nie a ti, ktori nie su schopni samostatne uvazovat nech si idu za kym chcu.

::::

Aku studiu?DVOJITU,ZASLEPENU,NAHODNU?Hned si dal najavo,ze keby tu bolo tristo studii,ktore by vyvracali tie tvoje nezmysly,tak by si ich ani necital.Ty nechces ziadne studie,ktore by ti otvorili oci.Ty stale melies jeden a ten isty nezmysel.

betain

Pet T a tebe nestaci dokaz, ze tisicky ludi, vcetne mna a mne podobnych su ockovani a su celkom zdravi? Aky chces dokaz?

betain

bublik a preco by sa malo verit tym druhym? Asi by nevadilo keby sa to stado otocilo a slo poslusne ako ovce za tebou a tebe podobnym, vsak?

Peto T

:::: Máš príležitosť! Dokáž všetkým "mne podobným", že vakcíny fungujú!

Poprosím nejakú dlhodobú, dvojitú zaslepenú náhodnú štúdiu o klinickej účinnosti vakcíny. Ktorejkoľvek, akú si len vyberieš.

Dosť bolo kecov, chcem dôkaz. Môžeš ma usvedčiť, že sa mýlim.