Zniceny zivot

Zuzanam

WSJGJFGFHGF, tak som si precitala tu tvoju temu. Neviem, neviem, co by si vlastne chcela. Najprv chces stavat bilbordy, dobro, usmevy, bla, bla... pochvala dievcatam, co s tebou suhlasia. Akonahle sa ozve niekto, kto nehovori to, co chces pocut, alebo s tebou nesuhlasi, tak bezis do inej temy drankat o podporu a este to okorenis tym ,ze to postavis ako problem pohlavi "baby, pomozte, chlapi sa do mna navazajú"... Myslim si ,ze sa len velmi nudis. No nevadi, ved aj toto je sposob, ako stravit cas. Vadi mi, ze chces hlasat dobro, zmenit svet a pritom ti chyba zaklad: Respekt. Skus respektovat ludi, ich nazory a hlavne ich odlisne nazory, nemusi sa tocit svet len okolo teba, hoci to myslis s nami vsetkymi aj s celym svetom len dobre. Zacni od seba, prenajmi si bilbord s krasnym usmevom, zaplat to zo svojho a potom bud mudra. Co sa tyka tvojho pracovneho problemu, podla mna sa zbytocne trapis. Ak su na zaciatku dane pravidla a ty konas podla nich, (hoci pravidla su proti rozumu) tak naco sa tym zaoberas? Asi si chcela z fora pocut pochvalu, ze si sa zachovala podla (hlupich) pravidiel, pochvala sa nekonala, lebo zvitazil zdravy rozum a teba to mrzi, hoci by nemalo, lebo inak by si asi nebola dobra, klesla by si na uroven nas obycajnych smrtelnikov, ludi s ludskymi chybami, ludi, co nie su stale len dobri, nekonaju len a len dobro.

Ale som sa do toho zamotala, neviem, ci toto tu co teraz pisem uz ma hlavu a patu, nevadi, ja tomu rozumiem a ide mi len o to, povedat ctenej WSJGJFGFHGF, ze aj podla mojho nazoru by si mala zlozit z oci tie ruzove okuliare, co jej asi bude vadit, ale pisem to pre jej DOBRO, lebo vo vlastnom zaujme je lepsie vidiet svet realne, vo vsetkych farebnych odtienoch.

WSJGJFGFHGF

a este k Matyovi,zduchol si odtialto ako smrad,ani si si to neprecital do konca,takym mam rada,plesnu jednu vetu a mysli si ze on je pan Dokonaly

WSJGJFGFHGF

ne,neee,pisala som o sebe co sa mi stalo v praci,ale neviem ci to ma este zmysel sa tu takto vykacavat,pretoze skoro kazdy ta len dojebe,sorry za vyraz