je mi smutno, znicila som zivot sebe aj svojej rodine, zato ze niektori ludia mi zavideli a hadzali polena pod nohy, moje nestastie bolo, ze som to brala prilis osobne, tie ich reci,neskoro som pochopila, ze to bola len zavist a teraz neviem prezit tie roky, co som psychicky trpela a nemala preco
Zniceny zivot
Nieco na tom bude, asi preto robis v Taliansku...
Zuzanama,mas pravdu to by sa tam uplne hodilo,ze Zniceny Zivot-SK
O state radsej nehovorme, tam akoby tieto vety neplatili. To by bola ina tema, i ked nazov tejto temy by aj sedel.
To,co si o sebe myslime,sa stava pre nas pravdou.Verim ze vsetci sme zodpovedny za vsetko,k comu v nasom zivote dochadza,Kazda nasa myslienka vytvara nasu buducnost.Samy vytvarame situacie a potom sa vysilujeme tym ,ze z vlastnych frustraci obvinujeme druhe.
No ako kedy:))
Statu odvadzame dane a co nam ponuka stat??:)
Velke smradlave:)
Presne tak :-)
Mne sa paci hlavne ta prva cast vyroku, lebo zivot je skutocne jednoduchy a my si ho komplikujeme, niekedy si uzijeme vela trapenia, kym na to prideme a niektori na to nepridu nikdy
:-(
Zivot je skutocne velmi jednoduchy.To,co davame,dostavame spat.
dakujem jajka 001,si mila :)))
ahoj Zuzanam,dakujem za tvoj nazor,vobec mi nevadi ze si mam zlozit "ruzove okuliare" musim ti dat v niecom za pravdu,mozno v tom ze ked mi niekto odporuje tak to nemozem prekusnut,takze ten Respekt,som v znameni Vah a chcem byt spravodliva,ale niekedy sa mi to vymkne z ruk a pisem s horucou hlavou,takze vsetkym co som tu aj na inych strankach pisala nieco zle sa omlouvam.
pozri sa, si to riskla, prisla si o pat euro, ale mas pokoj lebo nemas strach ze sefka ti nieco zle chce. pat eur ti za to stoji, vezmi to pozitivne a nemaj nervy. a este si si zarobila aj zivotnu skusenost - nepustaj svoje prachy z ruky. nasrana si nie na sefku ale na seba, tak kasli uz na to. dobre si to spravila.