je mi smutno, znicila som zivot sebe aj svojej rodine, zato ze niektori ludia mi zavideli a hadzali polena pod nohy, moje nestastie bolo, ze som to brala prilis osobne, tie ich reci,neskoro som pochopila, ze to bola len zavist a teraz neviem prezit tie roky, co som psychicky trpela a nemala preco
Zniceny zivot
ahoj necitala som,pisem z vlastnej skusenosti,a vypoved daju-dostala som ju a ziadne odstupne nie je,lebo tu sa to robi inak
tiez som dlho drzala usta,len som dost hovorila nahlas nejake veci,ktore som videla a teraz naposledny som sa ozvala tak,ze sa to nepacilo par ludom...no a dostala som vypoved
inak som clovek,ktory sa stale snazi pozitivne naladit i ked mam vazne zdr.problemi
dakujem TAK,si zlata,ze ma podporujes,:)))
ahoj Mariaa to nieje len teoria su tam skutocne pribehy,zo zivota ,citala si tu knihu??????asi nie podla toho co pises ale je to tvoj nazor a neberiem ti ho.Skus zajtra skocit do knihkupectva a mrkni tato,dobre ti radim,:)))) nic v zlom ale mam prisernych sefovcou,uz dva mesiace do mna rypu a "sikanuju" do teraz som drzala "hubu" tiez koli strachu s vypovede ale nemozu ta vyhodit za tvoj nazor,a este ktomu by ti museli zaplatit odstupne
V kazdom pripade mas nieco do seba, ... tu musi mat clovek niekedy ak nie vzdy hrosiu kozu, nepocut, nevidiet, ... ist dalej, ...
TAK ja viem ze je to zadarmo ale nieje to moj NOTEBOOK je priatelov,a nechcem sa registrovat ked tam musim pisat jeho eimel adresu,chapes? :)))
ale ked je nieco dobre tak vzdy pride aj to zle a to v mojom pripade to ze mam internet omezeny casom,takze mam 6000 minut za mesiac,a musim setrit,mam uz len asi 2000 minut a to mi ma vydrzat do 25.maja.Ufffffff a tak by som tu svami kecala aj nonstop.Ked nahodou nebudem odpisovat,prevezmi to za mna prosim,ved vies o tej knihe tiez,a budeme sa spolocne doplnat.
prepac garantujem Ti to, ...
ano chapem teraz uz, na tomto forumeje registracia urcite zadarmo, garanrujem Ti to, ...
WSJ keby to fakt tak v zivote fungovalo,ako sa pise v teorii,napisem ti svoju poslednu skusenost
pozri mozes povedat svoj nazor v praci a LETIS AKO STIHACKA...:0)))) MOJ PRIPAD
TAKZE NIE JE TO TAKE JEDNODUCHE AKO SI TO TY MYSLIS A MOZE CLOVEK SI 100X POZITIVNE POVEDAT NIECO,KED SU TO NIEKEDY LEN PRAZDNE SLOVA,MNE MOZNO POMOZU,ZE SI ICH HOVORIM,ALE AK VYJADRIS PRAVDU A POUKZES NA CHYBY V PRACI-MAS SMOLU
TY MAS ASI STASTIE MAS ASI DOBREHO ZAMESTNAVATELA,KTORY ZNESIE AJ PRAVDU,ALEBO SKOR NADRIADENEHO-TAK SI STASTNY CLOVEK
ty napriklad tiez niesi zaregistrovana,lebo nesvietis pri tvojej prezyvke zeleno.Ked sa zaregistrujes,mas to v pravom rohu hore ako je ta reklama s tou zenou,inac vypada trochu ako Adriana Sklenarikova tak tam sa musis registrovat aby si mohla pridat novu temu,uz chapes???????????? :)))