je mi smutno, znicila som zivot sebe aj svojej rodine, zato ze niektori ludia mi zavideli a hadzali polena pod nohy, moje nestastie bolo, ze som to brala prilis osobne, tie ich reci,neskoro som pochopila, ze to bola len zavist a teraz neviem prezit tie roky, co som psychicky trpela a nemala preco
Zniceny zivot
to sa pytas mna? no chybate mi tu jednoducho.Ziadna muzska reakcia na knizku MILUJ SVOJ ZIVOT
WSJGJFGFHGF-Ajoj:)
A preco chybame?:)
dneska nam na hodine MILUJ SVOJ ZIVOT chybaju chlapci,Denzl a Nexus dufam ze mate ospravedlnenky.
a este jedna pekna pravda "Minulost je prec ,je za nami.Uz ju nezmenime.Ale mozme zmenit to,co si o nej myslime.Je preto uplny nezmysel ,aby sme dnes trestali samu seba za to ,ze nam kedysi davno niekto ublizil. Venovane pre Sallome
ahojte,Zuzanama zdravim ta,tiez si to citala,ja to citam uz po druhe,ako to tam spominaju,dufam ze tiez pokrocim dalej,dnes som zmenila myslienku a povedala som svoj nazor,zalial ma vnutorny klud,normanlne som nechapala aky pokoj mi vosiel do duse.chcela by som napisat este nieco Marii,citujem Ked zistime,ze si hovorime "Vsetci mi robia to a to,kritizuju ma,nikto mi nikdy nevyjde vstric,zneuzivaju ma" je to nas navyk.!Takyto tip ludi pritahuje nase myslienka.Ked zmenime svoje myslenie,pojdu inde a budu sa tak chovat k niekomu inemu.My uz ich pritahovat nebudeme.Dlhodoby odpor moze zacat doslova uzierat telo a vyvolat rakovinu.Neustala kritika casto vedie k artritide.Pacienti ktory za nou chodili trpeli hroznou bolestou,trpeli silnym pocitom viny.Strach a napetie moze viest k vypadavanie vlasov ,vredov,a bolesti noh.Ziztila som ze odpustanim a zbavenim sa odporu sa da vyliecit aj rakovina.Moze to zniet prilis zjednodusene ale ta psycholozka vychadza z praxe a z vlastnej skusenosti" to bol jeden uryvok z knihy.
Zaujimavy nazor vies ked slovenka cudzinka v tal. si povie nieco... dobre al. zle ... moze sa al. vo vacsine prip. sa to otoci priti nej, je to vsetko trpezlivost, pevne nervy, nepocut, nevidiet, a nevidiet nic a nic len svoju pracu, nie je to jednoduche ja plne Mariu chapem.
Kniha Miluj svoj zivot je jednoducho fascinujuca tam nie je co dodat.
Mariaa napisala:
WSJ ja nehovorim,ze kniha je zb.to urcite nie,ale povahu ludi v dnesnej dobe nezmenis tym,ze budeme citat knihu,to by ju museli citat vsetci a potom aj sa tak chovat
Mila Maria, toto je to v com sa mylis, nemusia vsetci citat tu knihu a potom sa podla nej spravat, staci ak si ju precitas ty a budes sa podla nej spravat, ale len v tom pripade, ze ju pochopis a vezmes si veci v nej pisane za svoje a budes tomu zo srdca aj verit, inak to nema zmysel. Potom sa ti ani nebude zdat cudne, ze ked ti da niekto facku, tak ty mu nadstavis druhe lice. Ved toto sa pisalo uz v nejakom pisme svatom, ci kde, ja tieto veci neovladam, ale verim im a je to velmi stara vec.
Netreba vobec menit svet, staci zmenit seba a svoj pohlad na svet, zmenit svoje myslienky, zmenia sa tym aj vlastne emocie a svet je hned lepsi. Naco menit druhych, ked to nie je v nasich silach, staci zmenit seba a svoj pohlad na inych. Jediny clovek na svete, ktoreho mozem zmenit som ja sama, toto je cele a je to velmi jednoduche. Vzdy budem hovorit, ze zivot je jednoduchy, ci plati aj to, ze to co davas dostanes spat, je uz druha vec, zalezi od uhla pohladu, ale v konecnom dosledku, plati aj toto, len nie vzdy sme schopni to aj vnimat.
Co sa tyka spominaneho: Otvorim si hubu a letim z roboty, nuz, zalezi na tom, co a hlavne ako to povies. Asi si este neprisla na ten spravny sposob, ako iste veci povedat tak, aby sa niekto neurazil, alebo to zle nepochopil. Tu staci trochu asertivneho spravania, ktore je o vecnom a slusnom predkladani svojich poziadaviek. Opak agresivneho spravania. V praci je najlepsie len pracovat, starat sa aby bola tvoja praca co najlepsia, navrhovat zmeny , aby sa ti pracovalo co najlepsie. Nehodnotit vedenie, kolegov, ak sa to netyka priamo pracovneho procesu, do prace sa nechodime mat radi , ale zarabat peniaze, ak mas to stastie, ze so spolupracovnikmi si rozumies, to je len plus a prijemne, ale nie nevyhnutne.
Nemusis so mnou suhlasit, ani mi verit, toto je moj pohlad a som spokojna. V praci mam minimum konfliktov, zdravie mi celkom dobre sluzi, primerane mojmu veku, celkove som spokojna a vyrovnana, mam sice aj drobne starosti, ako kazdy, ved by bolo naivne mysliet si, ze budu len slnecne dni, ale verim, ze vsetko sa da zvladnut, staci len prist na to, ako.
Pokracovanie knihy Miluj svoj zivot sa vola Laska sa rodi v tebe, tiez verlo odporucam, zda sa mi, ze je este lepsia, ako ta prva, alebo skor ide viac do hlbky.
Prajem pekny vecer vsetkym.
zatial vam tu bude k dispozicii moja kolegina TAK :)))))))
na vsetko treba spravny cas, ale co je vzdy dobre, nikdy nie je neskoro, nikdy tri vykricniky, ...
tak lidicky musim vas opustit,ale mozno tak okolo 23:00 tu budem pre vas k dispozii,a precitajte si prosim co som pisala o tej knihe na stranke 2.Majte sa pekne,a budem rada ked napisete svoj nazor na tu knizku.