je mi smutno, znicila som zivot sebe aj svojej rodine, zato ze niektori ludia mi zavideli a hadzali polena pod nohy, moje nestastie bolo, ze som to brala prilis osobne, tie ich reci,neskoro som pochopila, ze to bola len zavist a teraz neviem prezit tie roky, co som psychicky trpela a nemala preco
Zniceny zivot
dakujem tebe tiez pekny den,prajem ti len to dobre,vycitila som ze si dobracisko.Maj sa fajn,papa
Mariaa aj na toto je v tej knihe odpoved,kedze ako vravis ze si si vzdy povedala co ta trapilo tak to nebude v tom ,bude to niekde v tvojom dectve alebo malym sebavedomim stoho su tiez choroby,stale cakam ze napises,Dobre presvedcila sima zajtra si idem kupit tu zazracnu knihu,ale asi to vzdavas? :)))
ale tak urcite ked clovek cita nieco pekneho atd.tak je to pre neho lepsie ak by mal citat nejake zle veci atd.
a mas pravdu ked clovek v sebe dusi nieco,ze je to zle a moze si poskodit aj po zdr.stranke
prajem ti pekny vecer/musim uz ist/a zajtra krasny a slnecny den
...no ja som si vzdy svoj nazor nahlas povedala a aj tak som ochorela,ale nechce sa mi tu rozoberat moje zdr.probl.lebo uz som tu o nich dost popisala...vies mam 42 rokov a nikdy som nebola ticho,stale som sa ozvala...
a teraz to chcem pomoci tej knihy zvladnut a to co som zameskala 27 rokov chcel naspat.
tiez mam zdravotne problemi a viem uz aj s coho,s toho ze som sa uzatvarala do seba a nepovedala som si svoj nazor,to je hlavny problem ktory mi sposobil Oblickovu koliku a bolesti zaludka
tak to mi je luto Mariaa,nisom psycholog ale ako citam tu knihu zacinam chapat urcite veci ktore sa deju okolo nas,napriklad ked si povies, citujem "nemozem si otvorit usta,lebo dostanem vypoved " je to tvoja myslienka a privolas si presne to co si myslis,viem tazko sa mi to vysvetluje ale v tej knihe je to tam presne napisane,neda sa to takto vysvetlit ale ked si ju precitas tak mozno sa v tebe nieco zmeni a aj tvoje zdravotne problemi budu lepsie.Pise sa tam tiez ze si sami vyvolavame rozne choroby...
WSJ ja nehovorim,ze kniha je zb.to urcite nie,ale povahu ludi v dnesnej dobe nezmenis tym,ze budeme citat knihu,to by ju museli citat vsetci a potom aj sa tak chovat
keby sme sa chovali aj podla toho napr.AK TI DA NIEKTO FACKU,TAK NASTAV AJ DRUHE LICE...tak neviem kde by sme dosli
ale urcite citanie mozno knihy cloveku ZLAHCI ZIVOT...ALE TO NEZMENI PROBLEMI,KED MA CLOVEK NEJAKE V ZIVOTE S INYMI LUDMI...
a najhosrie je na tom to,ze ja som bola taka stale a nepoucim sa,ja neznesiem krivdu atd.a musim sa ozvat,trpim trpim,ale potom vybuchnem...niekedy sa to netyka ani mna,a musim zastat aj ineho...ked vidim nespravodlivost,ale konecnom dosledku ublizim stale len sebe...
Mariaa,mozes to vidiet napriklad co pisala Sallome,cely zivot sa trapila co si myslia druhy a teraz pochopila ze to bolo uplne zbytocne a citi sa ze ma ZNICENY ZIVOT