je mi smutno, znicila som zivot sebe aj svojej rodine, zato ze niektori ludia mi zavideli a hadzali polena pod nohy, moje nestastie bolo, ze som to brala prilis osobne, tie ich reci,neskoro som pochopila, ze to bola len zavist a teraz neviem prezit tie roky, co som psychicky trpela a nemala preco
Zniceny zivot
a ja nemam dojem,ze po mne sla,ale ja to viem na 100percent...mam aj na to dokazi,takze ja nebudem niekomu tu nieco vysvetlovat-MAM VYVYNUTU VELMI DOBRU INTUICII...aj tvoja sestra,ak ma dobru intuicii tak asi vie posudit,ze ci si namysla,alebo nie...
JA SI STALE VIAC KRAT OVERIM,CI JE TO PRAVDA,ALEBO NIE NEROBIM HNED ZAVERI A KED SA MI TO VIAC KRAT POTVRDI,TAK MOZEM NA 100PERCENT TVRDIT,ZE MAM PRAVDU...
VIES JA VELA VECI SI MYSLIM-NEPOVIEM TO NAHLAS A PO CASE SA TO STANE...
ANITA ja beriem zivot pozitivne,ako inak,nepoznas ma tak ma neprirovnavaj k tvojej sestre/A NAROZDIEL MOZNO TVOJA SESTRA JE ZDRAVA JA MAM VAZNE ZDR.PROBLEMI A AJ TAK MYSLIM POZITIVNE/ked ho vidi zle nech vidi,ale ja som ja a tvoja sestra je tvoja sestra... a to ze pisem niektore veci co sa deju,tak co je na tom,pisem o tom len preto,aby kazdy videl,co sa deje,lebo ked budeme ticho,ZLO nam prerastie cez hlavu...
pozri sa prepustili ma s prace,ale ja aj napriek tomu som napisala a snazila som sa aby sa nieco zmenilo,aspon pre ostatne koleg.s agentury v praci,viem ze to je asi zb.a zasa sa to otoci proti mne,ale keby som taka bola tak sa na inych vykalem a necham to tak,ale viem ake su tam problemi tak nebolo by zle keby sa tam nieco zmenilo-prospech mojich kolegin...A TO ZE MA VYHODILI,ESTE NEZNAMENA,ZE JE KONIEC SVETA I KED CLOVEKA TO MRZI...
a ked budeme zlo zakryvat a nehovorit o tom,tak nam prerastie cez hlavu...
JA NEHOVORIM TO LEN PRETO ABY MA NIEKTO LUTOVAL,ALE ABY LUDIA VIDELI,ZE CO SA DEJE V DNESNEJ DOBE A COHO SU LUDIA SCHOPNI,ALE JASNE KAZDY SME INY A KAZDY NA VSETKO MA SVOJ NAZOR,LEN ZAUJIMAVE,KED SA TO NETYKA NIEKOHO OSOBNE-TAK VIE RADIT JEDNA RADOST A MA TOLKO RAD...ALE KED SA HO NIECO DOTKNE-NEVIE ODKIAL KAM...TAK TAKY SU NIEKTORY LUDIA...
Od včera tu pribudlo veľmi veľa zaujímavých názorov. Dievčatám, ktoré tu spravili reklamu na pozitívne myslenie zo srdca ďakujem. Takých ľudí je dnes, myslím, málo, ktorým záleží, aby sa ten druhý mal dobre.
Tituly kníh som si poznačila, pokúsim sa ich zohnať. Myslím, že tam bola dobrá myšlienka napísaná asi od WSJGJ...., že musíš tomu pozitívnemu, čo čítaš veriť, inak to nemá zmysel.
Určite sú na zemi ľudia, ktorí majú viac šťastia ako tí druhí, sú menej chorí, v práci sú úspešní a pod., ale je veľká pravda, že za veľkosťou toho ich šťasia sú oni sami. A tak to platí aj opačne. Samozrejme, to nie je pravidlo, ale často
sme kováčmi vlastného šťastia.
Máriaa, ty si určite prežila veľa sklamania v živote, podľa toho, čo a ako píšeš. Keď som si to čítala, mala som pocit, že to píše moja sestra. Presne, ako keby som ju počula, keď mi začne ona rozprávať svoje problémy. Tiež má dojem, že sa v práci do nej každý naváža a krivdí jej, už prácu zmenila a zasa je to isté. Ja mám v práci problémy tiež, veď kto ich nemá, mám ich aj doma, ale problémy patria k životu. Dnes je horšie, zajtra bude lepšie. S tým musíme ráno vstávať. Keď si budeme opakovať ako sa máme zle, ako nás nemajú radi, ako sa nám nedarí, to nám pokoj do duše neprinesie.
Máme takú starú 82ročnú tetušku, ktorá nedávno povedala mojej sestre, že by jú potešilo, keby aj ona brala život pozitívne ako ja. Moja sestra jej na to rýchlo odpovedala: To ja nikdy...
Niekto vidí pohár poloplný, niekto poloprázdny a je to ten istý pohár. Niekto povie, že je polooblačno a niekto polojasno.
Naše problémy a život nezmeníme úplne len myslením, samozrejme musíme konať. To naše konanie, ale vychádza z nášho myslenia.
a mozem ti povdat,ze na mna sa stale nalepia taky psychopati,ze sa ich nemozem uz potom tak lahko zbavit...
pripad aj v praci,bola som pre nich velka konkurencia,preto ma museli prepustit :0)))))
...a este jedna vec,aby som nezabudla ked som sa tu uz tak rozpisala,je rozdiel prijimat zlo,ked je clovek UPLNE ZDRAVI A NETRAPIA HO ZDR.PROBLEMI a JE INE KED MAS BOJOVAT S CHOROBAMI A ESTE AJ S LUDMI, KTORY TI NEUSTALE STRPCUJU ZIVOT...
a tiez to viem posudit,lebo ked som bola UPLNE ZDRAVA inak som brala vsetko,ale odkedy mam zdr.problemi je to tazke...
ked sa na teba niekto nalepi a strpcuje ti zivot na kazdom kroku,nebojujem len s choronami,ale aj s tymi ludmi/sice ja s nimi nebojujem :0)))),ale keby som ich nechala mi ublizovat,tak dnes som asi na psych./
ludia vedia byt pekne bestie,a takych tazko zmenis svojim postojom,ked sa raz rozhodnu,ze ta znicia,nemas sancu...
a mozes byt ticho,ako ryba...alebo kricat ako pavian...na takych ludi neplati NIC-je to ich povaha a oni si musia urobit to zlo,lebo by skolabovali-to su zakomplexovani ludia,ktory si liecia komplexi na nas normalnych a vyrovnych ludoch...
napr.posledny krat v praci,ked som nastupila do prace/nebudem pisat vsetko podrobne/narazila som na velmi skarede dievca viac ako 10rokov mladsie odo mna,pokusala sa hned na zaciatku ohovarat koleg.ja som ju nepocuvala a robila som si svoje,co myslis,ze ta skapa /prepac za vyraz,ale je to skarede dievca/urobila?zmenila som nieco?nie...odtej doby po mne sla a podkopovala mi nohy cely cas...ja som si ju nevsimala,ale ona uz na mne bola prisata ako parazit...tak ako ja mozem zlo zmenit v dobro atd.
alebo ako zmenim ja drbny ktore neustale nerozpravaju o sebe,ake su,ale ohovaraju inych...a maju potrebu zhadzovat druheho...
LAHKO SA TO HOVORI,ALE TAZKO SA TO REALIZUJE...
A JE TO NA DLHE POLEMIZOVANIE TOTO VSETKO
MILA ZUZANAMA
jednoducho sa o tom rozprava,ale ak to zazivas denno denne ZLO tazko sa to prijima...asi si este vela zla nezazila ked takto rozpravas a nepoznas ma tak dobre a nevidis mi do hlavi,ze mi tu budes pisat,ze ja sa mam zmenit,keby zalezalo na mne,tak by som vsetkych ludi otocila tak,aby boli dobry,aby nevytvarali umelo probl.atd.ABY BOL JEDNODUCHO RAJ NA ZEMI -nebudem sa tu rozpisovat...OPAKUJEM NEPOZNAS MA,JA SA RIADIM AJ SKUSENOSTAMI A NEMAM 5ROKOV, MAM ZA SEBOU NIECO A POCHODILA SOM TOHO,TAKZE MAM DOST SKUSENOSTI,MOZEM POROVNAVAT ATD.
a k tej praci,jasne musi clovek vediet kde co povedat to viem aj sama,ale dnesnej dobe plati...MLC CUS A MAKAJ A NIEKEDY ANI CUSANIE NEMPOMOZE...asi si tiez este take nic zle nezazila v praci ked nevies o tom nic...
vedela som presne,ze k mojmu prispevku sa niekto ozve,prosim ta,nie som jediny CLOVEK s tymto postojom k zivotu,kord ked clovek ma za sebou toho hodne zla,ja aj tak mam STASTIE,lebo aj tak nato ze som toho ZLA zazila VELA,SOM STALE CLOVEK POZITIVNE NALADENY A POZERAM STALE NA SVET POZITIVNE,ved kolko ludi by uz bolo na dne na psych.atd.
MNA PAN BOH ZATIAL DRZI,ZA CO MU VELMI DAKUJEM...
a neznamena,ze ked tu nieco napisem,tak uz vsetko beriem na seba...
inak uvediem priklad pises,ze my musime zmenit svoj postoj k zlu,ano dobre tak ja si precitam knihu a budem dobra/spravodlivost atd.su moje priority uz od malicka,ja som sa za spravodlivost bila od malicka,nie len za seba,ale aj ked ublizovali inym/no a ako ja zmenim toho,kto napr.pacha zlo,alebo nedajboze zabije...to mi vysvetli,ja mozno ovlivnim,len svoje myslenie atd.ale ked ma niekto bude chciet zabit,alebo pomstit sa mi aj tak to urobi,a mozem mysliet neviem ako pozitivne...
a to ze budem prijimat inak ZLO,JA HO AJ TAK PRIJIMAM,ALE KEBY SOM ZA KAZDYM ZLOM MALA NASTAVIT TVAR,TAK PREPAC,ALE BY SOM SA UZ MUSELA DERMAKOLOVAT,TAKA BY SOM BOLA DOMODRELA S TYCH FACOK...:0))))
JA KED DOSTANEM FACKU OD ZIVOTA,NEHOVRIM ZE SA NEPOTREPIM,SOM LEN CLOVEK,ALE POTOM SA DVIHNEM A POVIEM SI,NIC SA NESTALO IDE SA DALEJ...
TAKZE JA VIEM VELMI DOBRE,AKO MAM REAGOVAT A NACO,A HLAVNE NA AKE ZLO AKO...a nepotrebujem k tomu zatial ani psychl.ani nic ine...
vies co mne hodne pomohlo pochopit nejake veci?ked som sa rozvadzala a mala som znamich JEHIVISTOV A oni mi davali casopisy...strazna veza a prebudte sa
toto mi velmi pomohlo,ked som ich citala,takze viem,ze citanie knih a casopisov s radami su velmi uzitocne,ale nikto ma nepresvedci o tom,ze ked sa clovek zmeni na zaklade tych knih ze zmeni aj okolie...
POVAHA CLOVEKA JE DANA GENETICKY A TY TOHO CLOVEKA TAZKO ZMENIS,ZMENI SA LEN VTEDY KED SA BUDE CHCIET ZMENIT ON SAM,ALE DRUHY HO NIKDY V ZIVOTE NEZMENI...A ESTE ONI MALO KEDY ZLY LUDIA VYHLADAVAJU KNIHY S RADAMI AKO ZIT A ROBIT DOBRO,SKOR VYHLADAVAJU DRSNE FILMI ATD.ale zasa su ludia,co hlasaju aky su oni sparvodlivi atd.ale popritom robia zlo-to su skor ty FALOSNY,KTORY SA VEDIA PRETVAROVAT atd.
popisala som tu dost toho,a mozno to ani nepochopis,lebo malo kto teraz sa snazi jeden druheho chapat...ani to nie je moj ciel...nech si to kazdy vysvelti po svojom...
CIM VIAC CLOVEK NIECO VYSVETLUJE TYM VIAC SA ZAMOTAVA DO TOHO-NIEKEDY SA NEOPLATI O SEBE ANI NIC POVEDAT
ZELAM PEKNY DEN
No dnes uz nie:))
Nevladzem uz citat:))
Pozriem zajtra:)
neviem mozno aj na internete o nej pisu ale ja som o nej pisala musis ist na stranku cislo 2, a tam sa o nej dozvies
To je co za kniha?:))
A kde ju najdem na internete?:)
mas dnes chut citat? tak citaj na stranke 2