Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zniceny zivot

WSJGJFGFHGF

ahojte vsetci "trpitelia" :))) to co som napisala citujem "zivot je skutocne velmi jednoduchy......" presne som vedela co mi nato odpisete,Tak isto by som reagovala aj JA.ALE ,dostala sa mi do ruk velmi zaujimava kniha MILUJ SVOJ ZIVOT,Vsetkym vam co trpite depresiami,cervenanim,nechutou zit atd.... vam ju odporucam si precitat.Je uzasne co vsetko som sa s tej knihy naucila a podla nej sa chcem zmenit k lepsiemu.Ale vratme sa k vete "zivot je jednoduchy.....bla bla bla Je to pravda ,len my samy sme kralmi svojich myslienok,ak si povieme ze zivot vobec nieje jednoduchy,myslienkovi pochod to vezme za pravdu,je to len nasa myslienka a myslienka sa da zmenit.Skusme sa zamysliet kolko krat za den si povieme len negativne veci a kolko pozitivne.Bude to asi 100ku 1.Tazko sa mi to tu vysvetluje ale chcem vam pomoct,nemyslim vas dievcata ale tak vseobecne vsetkych co si neveria a maju problemi.V tej knihe sa pise ze sa vyliecili ludia s depresiami dokonca ,s chorob.Uvediem priklad ze mi ta kniha v niecom pomohla,v praci som si nikdy nepovedala svoj nazor,to co ma trapi a vlastne vsade som mala strach nieco povedat,dnes som zmenila myslienku a povedala som si svoj nazor a pekne som sa rozkecala,povedala som vsetko co som mala na srdci a hrozne sa mi ulavilo.Takze moji zlaty,niektoru tu knihu urcite mate doma a ti ktory este nie tam vam ju odporucam urcite nebudete sklamany a v niecom vam pomoze,mozno aj vo vela veci.Prajem zo srdca aby vam pomohla.papa

Anita11

Ja si tiež nemyslím, že to, čo dávame, vždy dostávame spať. To by sme sa ale len opakovali v téme, o tom sme tu už písali, že za dobré vždy dobré nedostaneme.
Bohužiaľ neplatí, ako do hory voláš, tak sa z hory ozýva. Často tá ozvena znie ako rozhádaný dedinský rozhlas, keď správa ide s krátkym časovým posunom z každého ampliónu postupne, a vznikne tak nezrozumiteľný džavot.
Aj my dostávame často pre nás nezrozumiteľnú odpoveď na náš dobrý úmysel a nevieme, prečo nás trestajú za dobrý skutok.
Myslieť si, že zmeníme svet sami, je skutočne naivné, ale ak sa o to budeme snažiť, šanca, že aspoň niečo bude lepšie tu stále je. Treba trpezlivosť, toleranciu a tiež aj tie ružové okuliare si musíme občas nasadiť, aby sme tie krivdy a tvrdosť života ľahšie znášali.
Nenechajme si zobrať snahu a chuť zmeniť svet, keď to každý vzdá, ako to tu bude vypadať????
Prajem veľa úspechov v snažení!!!!!!!!!

gima

Používateľ
WSJGJFGFHGF
dátum a čas príspevku
Včera 22:20
IP adresa
xxx.xxx.154.158

Zivot je skutocne velmi jednoduchy.To,co davame,dostavame spat.

neviem ako si to tymto vyrokom myslela,ale urcite-ZIVOT NIE JE VELMI JEDNODUCHY A ANI NAHODOU OD NEHO NEDOSTAVAME SPRAVODLIVO SPAT-

WSJGJFGFHGF

este raz ti chcem podakovat ze si mi "otvorila oci" fakt je to pravda ze ked mi niekto odporuje tak dokazem byt pekne hnusna ale niekedy sa len branim a to potom lietaju hromy-blesky :))) majte sa pekne lidicky,dobru noc a zitra tu zase budem,ale uz bez RUZOVYCH OKULIAROV