je mi smutno, znicila som zivot sebe aj svojej rodine, zato ze niektori ludia mi zavideli a hadzali polena pod nohy, moje nestastie bolo, ze som to brala prilis osobne, tie ich reci,neskoro som pochopila, ze to bola len zavist a teraz neviem prezit tie roky, co som psychicky trpela a nemala preco
Zniceny zivot
ja som tu velmi rada,je to osožná stránka,a velmi zaujímavá-mnohí tu chceme pomáhať,aj ked aj my potrebujeme pomoc.
...a v com som ta nepochopila,napis konkretne,este raz...ale napis v ktorom prispevku som ta nepochopila...
mám sa ovela fajn-manžel sa polepšil,isté veci sme si vysvetlili-a verím že to bude lepšie.a ďakujem Mária za opýtanie.Je to milé,aj ked sa pýtaš,a to sme si ani nepísali ani sa nepoznáme.
Ale baby, nic sa nedeje. Net je dobry na pokecanie, da sa tu celkom prijemne travit cas, ked nie je nic ine na programe, tak naco si to kazit. Ano Kvietok, mas pravdu, asi ma Mariaa nepochopila. To sa tu niekedy stava, predsa len osobny rozhovor je o inom, tak sledujes aj mimiku a vyraz tvare, hlas, intonaciu,
co tu nemame moznost a potom sa moze lahko stat, ze sa ludia nepochopia celkom presne.
Aka bola otazka? :-)
tak sorry,ospravedlnujem sa,nechcela som narušiť túto tému.
oprava-o nic ine
dnes napr.ako sa mas atd.normalka,ked si sa uz tu ozvala,a viem ze si tu mala temu,lebo som ju citala...p nic ine my nejde
nic som nechcela povedat,len ako sa mas,to je vsetko...
moja téma bola smutná,neviem,čo si chcela k mojej teme povedať.
ja som si to vysveltila zle...a co take?priame dokazy chcem...