Bezfarebna henna

Príspevok v téme: Bezfarebna henna
mellinda

Ahojte. Donedavna som si hennu na vlasy spajala len s hnedymi, ci mahagonovymi odtienmi a preto ma ako svetlovlasku nikdy nezaujimala. Dozvedela som sa vsak, ze existuje aj bezfarebna henna. V poslednom case mi dost zredli vlasy a celkovo nie som spokojna s ich kvalitou a chcela by som skusit nieco prirodne. Docitala som sa, ze henna velmi priaznivo posobi na obnovenie hustoty vlasov, na ich lesk atd. Mam vsak mierne obavy z tej bezfarebnej, ci naozaj vlasy nijak nezafarbi. Predsa len su bylinky trochu nevyspytatelne. Prosim napiste mi, kto mate skusenosti s touto bezfarebnou hennou, ako ste s nou spokojne a kde ste ju kupili? A za kolko :)) Kdesi som citala, ze hennu dostat aj v drogerii DM. Je dobra? Diki moc za kazdu odpoved.

mirka 23

domini, je dobré, ak sa henna nechá niekolko hodín na hlave pôsobiť. V kadernictve je to nerealizovatelne, ale je to dobré. Či už je to farebná alebo bezfarebná henna
Inak ak sa ťa môžem opýtať, prečo kaderničky nemaju radi hennu? Ked poviem kaderničke, že si hennujem vlasy, tak je taka nespokojná, že henna je blbosť a že tro nie je dobra vec a aj tak mi nepomôže...

domini

moze samozrejme ze moze byt na farbene vlasy...da sa objednat aj v kadernickom salone..teraz ju zacali trocha aj preferovat..je to v praskovej forme ..prasok sa zmiesa s vodou a nanesie sa na vlasy..inak henna sa vyraba z listkou rastliny indigo a ta sa potom drvy cim starsia hena je tym mensi farbiaci ucinok ma..takze uplne stara hena nema ziadny ..a preto ju pouzivame ako zabal na vlasy..pre lepsie zaposobenie si vlasy mozeme aj nahriat fenom ..

domini

ako buduca kadernicka a terajsia studentka ti radim..bezfarebna hena sa pouziva ako zabal na vlasy nechas ju par minut posobit a potom splachnes vodou...akurat sa o tom ucime v skole..

bibba

a ta bezfarebna henna moze byt aj na farbene vlasy? uz som si ich sice pol roka nefarbila ale tak povazujem ich samozrejme za farbene...

sisus

Ahojte baby! Ja by som sa len chcela spytat, kde kupujete tu bezfarebnu hennu? Viem, ze sa da kupit v DM drogerii, ale na nejakej stranke pisali, ze v DM nie je ta henna najkvalitnejsia. Neviete co je na tom pravda? Alebo neviete kde na Slovensku sa to da este zohnat? Viem, ze v cesku maju na vyber viac druhov henny, akurat postovne z ceska asi nie je najlacnejsie :)

Mimi323

ak chceš pridať olej, tak jedine kokosový. Ak ho nemáš, tak nedávaj iný, lebo to nepomôže. Ja pridávam aj žltok a citronovú šťavu.
Potom, keď si zmyješ Hennu, tak daj nejaký balzam, alebo masku ak máš.

mellinda

Tak som si dnes teda kupila ten regeneracny bezfarebny zabal henny. Som zvedava, aky bude vysledok. Dam na tvoju radu, Mimi a dam si to na noc. Pocula som, ze henna velmi vysusuje a odporucaju sa k tomu primiesat aj nejake oleje. Ked mam vsak skor mastne vlasy, je to tiez vhodne? Co dobreho sa tam da este pridat? :))

vevericka

Ano, to som pochopila, len mi neslo do hlavy, ci okrem toho bezfarebneho zabalu je bezfarebne aj nieco ine :)) Diki

sweet_lolitta

vevericka, henovy zabal je bezfarebny, ale hennu mas v roznych odtienoch, najma cervenej, no aj hnedej, svetlej, ci ciernej.

vevericka

Mna by zaujimalo, ci je ta bezfarebna henna len vo forme zabalu, alebo ci je sucastou tej rady, kde su aj ine farby. Lebo pozerala som stranku nejakeho naturshopu a medzi produktami mali bezfarebny len ten zabal. Tak ako to je?