Baby,aj vy sa citite obcas uplne samy?

Príspevok v téme: Baby,aj vy sa citite obcas uplne samy?
samotka:/

Ahojte,obcas ma pochyti taky strasny smutok a lutost, ze by som sa najradsej schulila niekomu do naruce a bola tam aj par hodin.Plakala, lutovala by som sa a pritom by som chcela pocut tlkot srdca svojho milovaneho, citit jeho teplo a len tak sa pohojdavat v naruci.
Milovaneho cloveka mam, ale niekedy myslim, ze by nepochopil niektore moje pochody /asi ovplyvnene aj hormonmi/. Vtedy neviem co mam robit.ako sa potesit.hlavne ked sa treba ucit a nie je cas na chodenie po vonku a chatovanie:P

hm hm

Hento co som ti davala za priklad nie je robota v pravom zmysle slova. A ked takto pristupujes aj k ostatnym ludom, tak sa necuduj ze nikoho nemas.

hm hm

Lenze ked nebudes chodit medzi ludi, tak mozno nikoho blizkeho ani nestretnes. Takto by si nabrala sebavedomie, necitila sa sama a mozno by sa na teba niekto nalepil;)

hm hm

jajaja295 Tak si skus najst nieco, kde sa uplatnis a budes pre ostatnych potrebna:) uvidis, doda ti to pocit sebadovery.Co tak skusit kurz prvej pomoci a chodila by si na akcie robit zdravotnicku?ak ti nie je blizke toto, tak proste nieco,kde budes citit,ze ostatni ta potrebuju;)

jajaja295

samotka ty mas aspon frajera,ale ja som uplne sama a pripadam si uplne zbytocne na svete, nemam z nicoho radost, je to strasne ta tazoba na srdci :((